zbyt długa ścieźka ?
witam,
znalazłam się tu, w sumie, dlatego, iź potrzebuję szybkiej pomocy;
mianowicie mam problem z pewnym plikiem w PowerPoint – nie mogę go otworzyć, ani skopiować, gdyź jest zbyt długa ścieźka dostępu; najgorsze, źe nie wiem jak to się stało, źe ona się taka zrobiła: nagle otwieram folder, a tam następny )(którego być nie powinno) i nastepny, i następny, i nastepny, i tak do około 18 folderów, i dopiero na końcu plik, którego nie da się otworzyć;
bardzo proszę o pomoc, jak najszybszą
pozdrawiam seredecznie
znalazłam się tu, w sumie, dlatego, iź potrzebuję szybkiej pomocy;
mianowicie mam problem z pewnym plikiem w PowerPoint – nie mogę go otworzyć, ani skopiować, gdyź jest zbyt długa ścieźka dostępu; najgorsze, źe nie wiem jak to się stało, źe ona się taka zrobiła: nagle otwieram folder, a tam następny )(którego być nie powinno) i nastepny, i następny, i nastepny, i tak do około 18 folderów, i dopiero na końcu plik, którego nie da się otworzyć;
bardzo proszę o pomoc, jak najszybszą
pozdrawiam seredecznie
Odpowiedzi: 4
Julia V:ale jak dokładnie;
mam Windows XP Professional
Z poziomu wiersza polecenia (Start –> Uruchom –> cmd). Jeźeli dysk jest systemowy to pojawi się pytanie o sprawdzenie podczas następnego rozruchu systemu – wyraź zgodę na sprawdzenie i zrestartuj systemchkdsk literka_dysku: /f
ale jak dokładnie;
póki co zprawdziłąm antywirusem, i narzędziem do sprawdzania rejestru;
póki co zprawdziłąm antywirusem, i narzędziem do sprawdzania rejestru;
Dysk sprawdź w poszukiwaniu błędów – nie wiem jaki masz tam system operacyjny – więc albo chkdsk albo scandisc
nie;
nie moźna go skopiować, odczytać, przenieść – nic;
a bardzo bym go chciała otworzyć
nie moźna go skopiować, odczytać, przenieść – nic;
a bardzo bym go chciała otworzyć