Zbor zyjesz? !! jak przeniec xp pro na inny dysk najlatwiej?
i najszybciej of course :) probowalem gostem ale sie potem cosik sypie
Odpowiedzi: 5
partition magic nie wiem, drive image (tej samej firmy co PM) i ghost ma mozliwość dokładnego skopiowania dysku czy partycji na inny dysk czy partycje ...
tyle źe u mnie ghost nawalił ... a DI nie.
poza tym jak ktoś sie przejmuje legalnością oprogramowania (jak ja :), tyle źe na tym forum to niezbyt powszechne) to polecam soft linuxowy.
regardz
poza tym jak ktoś sie przejmuje legalnością oprogramowania (jak ja :), tyle źe na tym forum to niezbyt powszechne) to polecam soft linuxowy.
regardz
partition magic nie wiem, drive image (tej samej firmy co PM) i ghost ma mozliwość dokładnego skopiowania dysku czy partycji na inny dysk czy partycje ...
regardz
regardz
PartitionMagic 8 ma opcję przenoszenia systemu na inną partycję.O to chodzi? :(
jesli komp jest ten sam, a tylko np dysk zmieniasz z 40gb na 80gb to nic sie nie bedzie sypac.
...ja bym powiedział źe nic sie sypać nie powinno. Sam miałem przypadek źe po takiej operacji windows sie nie odpalał i wyrzucał komunikat źe rozmiar pliku stronicowania sie nie zgadza mu. Komunikat był za wcześnie zeby zmienic ten rozmiar.
Zrobiłem to samo (kopiowanie dysku) za pomocą Power Quest Drive Image w wersji chyba 5.0 i wszystko poszło gładko.
Pozatym mozna to tez zrobic za pomoca darmowego softu linuxowego – ale to temat na inne forum.
regardz
jak to sie sypie? jesli komp jest ten sam, a tylko np dysk zmieniasz z 40gb na 80gb to nic sie nie bedzie sypac. Jesli natomiast chcesz przeniesc zdjecie swojego sysetemu na inny komputer, to moga byc problemy...
Strona 1 / 1