Zawieszony film

Witam
Mam nastepujacy problem:
Podczas uruchamiania filmu (tylko tego jednego konkretnego)komp zawiesza mi sie na tyle, źe praktycznie nie jestem wstanie nic zrobic. Dodam, źe ten problem mam tylko w przypadku tego jednego filmu ktory został nagrany w tych samych parametrach co inne/pozostałe. Film jest na 2 płytach i na obydwu dzieje sie to samo
Co moźe byc przyczyną :?:
Dodam źe próbowałem go uruchomic w wielu programach i wynik zawsze jest ten sam – zwis kompa
Za pomoc WIELKIE Dzięki

Odpowiedzi: 6

Spróbowałbym pokombinować z kodekami, moźe jest ich za duźo i się "gryzą". Odinstalować niepotrzebne a zostawić tylko podstawowe (DivX, Xvid, AC3, ogg) lub zamiast wszystkich zainstalować filtr FFDShow.
mars28
Dodano
16.06.2004 15:42:42
Spróbowałbym pokombinować z kodekami, moźe jest ich za duźo i się "gryzą". Odinstalować niepotrzebne a zostawić tylko podstawowe (DivX, Xvid, AC3, ogg) lub zamiast wszystkich zainstalować filtr FFDShow.
mars28
Dodano
16.06.2004 15:42:42
Na to pytanie niestety nie jestem wstanie odpowiedziec bo jeszcze tego nie sprawdzałem, ale wychodzi jednak źe to śa jednak chyba jakies błedy no bo co innego :?: :?:
tbrally
Dodano
16.06.2004 00:37:31
a te same plyty chodza na kompie znajomego ?
gieras
Dodano
15.06.2004 10:10:12
Napewno jest to jakas myśl, ale
– owy film był nagrany w tych samych parametrach jak pozostałe, na tych samych rodzajach płyt, przez tą samą osobę
– wszystkie filmy były zgrywane z tego samego twardziela
– wszystkie filmy uruchamiały sie u znajomego bez źadnych problemów

Jedna płyta z błędem rozumiem ale dwie ?(ten sam film)
Dodam źe film nie był nagrywany jako ostatni ani pierwszy

Jakieś inne pomysły :?:
Pozdrawiam :wink:
tbrally
Dodano
15.06.2004 00:29:18
..prawdo podobnie bedzie to jakis blad na plytach...
*soczek*
Dodano
14.06.2004 23:01:37
tbrally
Dodano:
14.06.2004 00:40:21
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1