Zawieszony film
Witam
Mam nastepujacy problem:
Podczas uruchamiania filmu (tylko tego jednego konkretnego)komp zawiesza mi sie na tyle, źe praktycznie nie jestem wstanie nic zrobic. Dodam, źe ten problem mam tylko w przypadku tego jednego filmu ktory został nagrany w tych samych parametrach co inne/pozostałe. Film jest na 2 płytach i na obydwu dzieje sie to samo
Co moźe byc przyczyną :?:
Dodam źe próbowałem go uruchomic w wielu programach i wynik zawsze jest ten sam – zwis kompa
Za pomoc WIELKIE Dzięki
Mam nastepujacy problem:
Podczas uruchamiania filmu (tylko tego jednego konkretnego)komp zawiesza mi sie na tyle, źe praktycznie nie jestem wstanie nic zrobic. Dodam, źe ten problem mam tylko w przypadku tego jednego filmu ktory został nagrany w tych samych parametrach co inne/pozostałe. Film jest na 2 płytach i na obydwu dzieje sie to samo
Co moźe byc przyczyną :?:
Dodam źe próbowałem go uruchomic w wielu programach i wynik zawsze jest ten sam – zwis kompa
Za pomoc WIELKIE Dzięki
Odpowiedzi: 6
Spróbowałbym pokombinować z kodekami, moźe jest ich za duźo i się "gryzą". Odinstalować niepotrzebne a zostawić tylko podstawowe (DivX, Xvid, AC3, ogg) lub zamiast wszystkich zainstalować filtr FFDShow.
Spróbowałbym pokombinować z kodekami, moźe jest ich za duźo i się "gryzą". Odinstalować niepotrzebne a zostawić tylko podstawowe (DivX, Xvid, AC3, ogg) lub zamiast wszystkich zainstalować filtr FFDShow.
Na to pytanie niestety nie jestem wstanie odpowiedziec bo jeszcze tego nie sprawdzałem, ale wychodzi jednak źe to śa jednak chyba jakies błedy no bo co innego :?: :?:
a te same plyty chodza na kompie znajomego ?
Napewno jest to jakas myśl, ale
– owy film był nagrany w tych samych parametrach jak pozostałe, na tych samych rodzajach płyt, przez tą samą osobę
– wszystkie filmy były zgrywane z tego samego twardziela
– wszystkie filmy uruchamiały sie u znajomego bez źadnych problemów
Jedna płyta z błędem rozumiem ale dwie ?(ten sam film)
Dodam źe film nie był nagrywany jako ostatni ani pierwszy
Jakieś inne pomysły :?:
Pozdrawiam :wink:
– owy film był nagrany w tych samych parametrach jak pozostałe, na tych samych rodzajach płyt, przez tą samą osobę
– wszystkie filmy były zgrywane z tego samego twardziela
– wszystkie filmy uruchamiały sie u znajomego bez źadnych problemów
Jedna płyta z błędem rozumiem ale dwie ?(ten sam film)
Dodam źe film nie był nagrywany jako ostatni ani pierwszy
Jakieś inne pomysły :?:
Pozdrawiam :wink:
..prawdo podobnie bedzie to jakis blad na plytach...
Strona 1 / 1