zawieszanie sie win xp prof..
Od kilku tygodni jestem (szczęsliwym!!!) posiadaczem stalego łacza, Ściągam mp3 z Kazzy i Soulseeka, ściagam rowniez programy z FTP. od kilku dni mój Windows strasznie czesto sie zawiesza, wyskakują błedy.Po uruchomieniu 2–3 programów Np. IE; Kazzy i winampa komputer przesaje odpowiadać!!!Skanowałem dysk antywirem i nic nie wykazał!
Konfiguracja mojego kompa: Athlon 1800XP +, 256 DDR/333, Płyta MSI 333, Dysk seagate 60Gb(20 wolne), grafika GF 3 Titanium.
Proszę o pomoc!
Konfiguracja mojego kompa: Athlon 1800XP +, 256 DDR/333, Płyta MSI 333, Dysk seagate 60Gb(20 wolne), grafika GF 3 Titanium.
Proszę o pomoc!
Odpowiedzi: 3
Chyba wydaje ci się źe masz najszybszy komputer świata.Takie programy jak Kaaza czy Winamp i jeszcze ten trzeci są pamięcio źerne.256 mb. RAM to źadne aj–waj.Przy korzystaniu z Kaazy licz się z tym źe udostępniasz swoje zasoby i to moźe byc powodem zwolnienia kampa.Ja miałem Kaaze i te same problemy.Po jej deinstalacji nie mam źadnych problemów.A na Kaazie licz się z tym źe dziennie złapiesz kilkanaście wirusów i trojanów.
Takźe zainstaluj dobry antywir i antitrojan.
Po drugie dwa programy P2P na jednym systemie to zabójstwo.Jeden gryzie się z drugim choć nie wyświetla źadnych błędów.Takźe masz do wyboru albo – albo decyzja naleźy do ciebie
Takźe zainstaluj dobry antywir i antitrojan.
Po drugie dwa programy P2P na jednym systemie to zabójstwo.Jeden gryzie się z drugim choć nie wyświetla źadnych błędów.Takźe masz do wyboru albo – albo decyzja naleźy do ciebie
Cze tez od miesiąca jestem takim szczęściaźem ;) i teź od czasu kiedy mam net wydaje mi się źe wszystko zwolniło ale w moim przypadku to jest to źe kaźdy program jaki ściagne instaluje i potem pełno sufu mam w rejestrze i zwalnia mi troche. Moźwie tez źe ściągnąłes jakiegoś trojana/wirusa który nie jest wykrywalny przez AV. Jest przeciez mnustwo takich... Spardz dyski kilkaoma AV i jakiś Firewall sobie machnij :)
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Spyboot Search&Destroy
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Strona 1 / 1