Zawieszanie sie kompa
Mam taki problem mam swiezo zainstalowany system+service pack1 i komp mi sie zawiesza.Jeśli wloncze telewizje lub jakis inny program ktory troche mocniej obciaza kompa to sie nie zawiesza.Pomocy.Jeśli wloncze kompa i nic nie bede robil to i tak sie zawiesi.POMOCY
Odpowiedzi: 2
plyta abit kt7 raid,256 ram ddr,hdd maxtor,karta asus gf4 TI niebieski ekran sie nie pokazuje w podgladzie zdarzen nie widac bledow aby mialy cos wspolnego z zawieszaniem sie kompa jak pisalem w czesniej zawiesza sie zawsze niezaleznie czy jestem w siecie czy nie nawet jak nic nie robie tez sie zawiesza.Niezawiesza sie tylko w tedy jak wloncze jakis program co bardziej obciaza kompa.
Juź wyjmuję moją kryształową kulę i zaraz wywróźę co jest nie tak :mrgreen:
Bez obrazy – ale bez jakich kolwiek szczegółowych informacji od ciebie nie moźna powiedzieć co moźe być nie tak. Bo powodów zawieszania się kompa jest bardzo duźo i są bardzo rózne od źle napisanego programu po złe napięcia w kontakcie.
Napisz jaki komp (z czego się składa) dokładnie w jakich okolicznościach się wiesza, czy pojawia się niebieski ekran, czy są błędy w podglądzie zdaźeń?
Bez obrazy – ale bez jakich kolwiek szczegółowych informacji od ciebie nie moźna powiedzieć co moźe być nie tak. Bo powodów zawieszania się kompa jest bardzo duźo i są bardzo rózne od źle napisanego programu po złe napięcia w kontakcie.
Napisz jaki komp (z czego się składa) dokładnie w jakich okolicznościach się wiesza, czy pojawia się niebieski ekran, czy są błędy w podglądzie zdaźeń?
Strona 1 / 1