Zawieszanie się kompa!!!!!!!
Witam!!!
w podglądzie zdarzeń mam co dziennie po kilka następujących ostrzeźeń:
system windows zapisał rejestr uźytkownika nazwa kompa azwa uźytkownika, kiedy aplikacja lub usługa nadal uźytkowała rejestr podczas wylogowania. Pamięć uźywana przez rejestr uźytkownika nie została zwolniona. Rejstr zostanie zwolniony, kiedy nie będzie uźywany.
Najczęstszą tego przyczyną są usługi uruchamiane z konta uźytkownika. Próbuj skonfigurować te usługi, aby były uruchamiane z konta LocalService lub NetworkService.
Źródło: Userenv
Identyfikator zdarzenia: 1517
Windows XP sp1
Co to oznacza i jak sie tego pozbyć ? :( :( :( :(
w podglądzie zdarzeń mam co dziennie po kilka następujących ostrzeźeń:
system windows zapisał rejestr uźytkownika nazwa kompa azwa uźytkownika, kiedy aplikacja lub usługa nadal uźytkowała rejestr podczas wylogowania. Pamięć uźywana przez rejestr uźytkownika nie została zwolniona. Rejstr zostanie zwolniony, kiedy nie będzie uźywany.
Najczęstszą tego przyczyną są usługi uruchamiane z konta uźytkownika. Próbuj skonfigurować te usługi, aby były uruchamiane z konta LocalService lub NetworkService.
Źródło: Userenv
Identyfikator zdarzenia: 1517
Windows XP sp1
Co to oznacza i jak sie tego pozbyć ? :( :( :( :(
Odpowiedzi: 4
Tutaj jest opisanych kilka przyczyn występowania tego zdarzenia i ich rozwiązania.
"Przyczyna błędu: To zdarzenie wystąpi, jeśli program lub usługa otworzy rejestr, gdy system Windows XP będzie dokonywał wylogowania. "
Nie obczajam tego. Skoro ten błąd wyskakuje nawer przy oglądaniu filmów...to jakim cudem w tym czasie Windows XP dokonuje wylogowania...??
Ja to bym chyba przeinstalował winde...
Nie obczajam tego. Skoro ten błąd wyskakuje nawer przy oglądaniu filmów...to jakim cudem w tym czasie Windows XP dokonuje wylogowania...??
Ja to bym chyba przeinstalował winde...
Dziwne, to czemu komputer się wiesza przy tym błedzie:1517 zrobie reset po jakimś czasie to samo. Jest to denerwujące.A w szczególności przy oglądaniu filmów. :( :( :( Moze miał ktos z Was podobny problem.Czekam na porady
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;810616
Podobno nie trzeba się tym przejmować.
Podobno nie trzeba się tym przejmować.
Strona 1 / 1