Zawieszane systemu Windows Xp – pomocy
Witam Wszystkich,
Od kilku dni zauwaźyłem następujące objawy – podczas pracy system sie zawiesza – dlaczego – czy ktoś miał podobny problem – ?? – czy moźe mi pomóc.
Czasami praca przebiega bezawaryjnie – a czasami po 10 minutach juz potrafi sie zawiesić. Sam nie wiem jak sobie poradzić – czy mam coś z softem – czy to wina hardwere? A moze problem jest triwialny – ale ja nie potrafię sobie z nim poradzić dziękuję za kazdą cenną radę – pozdrawiam.
Od kilku dni zauwaźyłem następujące objawy – podczas pracy system sie zawiesza – dlaczego – czy ktoś miał podobny problem – ?? – czy moźe mi pomóc.
Czasami praca przebiega bezawaryjnie – a czasami po 10 minutach juz potrafi sie zawiesić. Sam nie wiem jak sobie poradzić – czy mam coś z softem – czy to wina hardwere? A moze problem jest triwialny – ale ja nie potrafię sobie z nim poradzić dziękuję za kazdą cenną radę – pozdrawiam.
Odpowiedzi: 2
To moźe być wszystko, na początek sprawdź nr. błedu w podglądzie zdarzeń ,jak napisał Fatman.
Sprawdź temperatury proca ,płyty,karty (jeźeli masz taką opcję).
Przeskanuj kompa antywirem.
Sprawdź temperatury proca ,płyty,karty (jeźeli masz taką opcję).
Przeskanuj kompa antywirem.
Fajne to, ale cos nie mozesz sie wyslowic gdybys podal numer blendu i powiedzial czy jest to blad w postaci niebieskiego ekraniu to moze mógl bym ci wtedy pomuc.
Strona 1 / 1