zawieszajacy sie pasek zadan winxp
Witam, mam maly problem, bardzo czesto zawiesza mi sie pasek zadan, przy czym wszystko inne dziala (np. przegladarka intern. czy inne programy).Pasek odwiesza sie dopiero po wcisnieciu ctrl+alt+del .
Dziekuje za pomoc....
Dziekuje za pomoc....
Odpowiedzi: 4
Dzieki! Rzeczywiscie ten avast jest to d... !
Panda wykryla 23 wirusy ktorych tamten antywir nie widzial!!! Oczywiscie wszystkie problemy sie rozwiazaly!!!
Wielkie dzieki!!! :D
Panda wykryla 23 wirusy ktorych tamten antywir nie widzial!!! Oczywiscie wszystkie problemy sie rozwiazaly!!!
Wielkie dzieki!!! :D
Odinstaluj ten twój antywirus zainstaluj np Pande Platinium7 lub inny znanej firmy i sprawdz uaktualnij baze wirusów, bo ten avast to cieńki. Jak walczyć z wirusami masz wszystko na Forum – czytać.Powinno być dobrze.
Komputer przeskanowalem pare razy, avast v4.1, spybot–serch&destroy, ale nic z tego....
Na początku problem był wiekszy poniewaź dodatkowo nieszło wejsc na ikonki mój komp., dokumenty itp...
Za pomocą Hijack udałó mi sie część problemu rozwiązać, ale niestety pozostal ten zawieszaqjący się pasek zadań :( Jak juz wspominałem odwiesza się po naciśnięciu ctrl+alt+del(widok procesów uźywanych), ale czasami odwiesza sie teź sam....
Na początku problem był wiekszy poniewaź dodatkowo nieszło wejsc na ikonki mój komp., dokumenty itp...
Za pomocą Hijack udałó mi sie część problemu rozwiązać, ale niestety pozostal ten zawieszaqjący się pasek zadań :( Jak juz wspominałem odwiesza się po naciśnięciu ctrl+alt+del(widok procesów uźywanych), ale czasami odwiesza sie teź sam....
Co kolega robi po naciśnięciu tych trzech klawiszy:
Pasek odwiesza sie dopiero po wcisnieciu ctrl+alt+del .
Pierwsze przeskanować antywirusem – dokładnie.
Pasek odwiesza sie dopiero po wcisnieciu ctrl+alt+del .
Pierwsze przeskanować antywirusem – dokładnie.
Strona 1 / 1