zawiesza sie na pasjansie
mam taki problem. nowy komp i zgloszenie od klienta... wiesza sie.. na pasjansie... wymienilem wszystko co mozliwe (zostala tylko obudowa) a on znowu sie wiesza. macie jakies propozycje? :)
aa, nie ma mowy o zadnych wirusach.
Odpowiedzi: 6
Kiedyś teź miałem taki problem i jeźeli dobrze pamiętam to pomogła zmiana sterowników na omege.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Co wymieniałeś lub podmieniałeś i czy instalowałeś to na płycie głównej tej samej asrock.
wymienilem wszystko co mozliwe (zostala tylko obudowa)
Zapuść test obciąźeniowy kompa i przetestuj całość.
na 3d marku idzie jak burza, zadnych zawieszen.
ok, sprawdze to przeinstalowanie gierek :)
narazie dzieki.
Czy tylko wiesza się na pasjansie,sprawdziłeś gry i programy.
Co wymieniałeś lub podmieniałeś i czy instalowałeś to na płycie głównej tej samej asrock.
Odinstaluj gry,wyczyść dobrze po nich i zainstaluj gry z innej płyty CD z XP niź instalowałeś gry.
Jak nic i tylko pasjans się zawiesza to uszkodzenie jakiegoś pliku lub brak do obsługi pasjansa.
Moźe sfc /scannow pomoźe ale z innej płyty CD instalacyjnej z XP.
Odinstaluj gry,wyczyść dobrze po nich i zainstaluj gry z innej płyty CD z XP niź instalowałeś gry.
Jak nic i tylko pasjans się zawiesza to uszkodzenie jakiegoś pliku lub brak do obsługi pasjansa.
Moźe sfc /scannow pomoźe ale z innej płyty CD instalacyjnej z XP.
dla mnie zbyt banalne i nielogiczne. gdyby pasjans byl walniety to by padal odrazu albo w tym samym miejscu, a on potrafi sie raz zawiescic a raz nie. jest to calkowicie przypadkowe. co do konfiguracji to jest to amd sempron 2,6, 512mb, gfx5200, plyta asrocka.
Szymon Grabiński:mam taki problem. nowy komp i zgloszenie od klienta... wiesza sie.. na pasjansie... wymienilem wszystko co mozliwe (zostala tylko obudowa) a on znowu sie wiesza. macie jakies propozycje? :)
Za słaby konfig :wink: :mrgreen:
W dodaj usuń składniki windows,dodaj gry,prawdopodobnie są uszkodzone.
wyjeb... pasjansa albo komputer
EDIT:
...albo nie masz tu w załączniku solitare z mojego kompa (c:windwowssstem32)
EDIT:
...albo nie masz tu w załączniku solitare z mojego kompa (c:windwowssstem32)
Strona 1 / 1