zawiesza sie na pasjansie

mam taki problem. nowy komp i zgloszenie od klienta... wiesza sie.. na pasjansie... wymienilem wszystko co mozliwe (zostala tylko obudowa) a on znowu sie wiesza. macie jakies propozycje? :)

aa, nie ma mowy o zadnych wirusach.

Odpowiedzi: 6

Kiedyś teź miałem taki problem i jeźeli dobrze pamiętam to pomogła zmiana sterowników na omege.
Pozdrawiam
marifo
Dodano
08.01.2005 14:48:34
Co wymieniałeś lub podmieniałeś i czy instalowałeś to na płycie głównej tej samej asrock.

wymienilem wszystko co mozliwe (zostala tylko obudowa)

Zapuść test obciąźeniowy kompa i przetestuj całość.

na 3d marku idzie jak burza, zadnych zawieszen.

ok, sprawdze to przeinstalowanie gierek :)
narazie dzieki.
Szymon Grabiński
Dodano
03.01.2005 10:44:46
Czy tylko wiesza się na pasjansie,sprawdziłeś gry i programy.

Co wymieniałeś lub podmieniałeś i czy instalowałeś to na płycie głównej tej samej asrock.

Zapuść test obciąźeniowy kompa i przetestuj całość.

Odinstaluj gry,wyczyść dobrze po nich i zainstaluj gry z innej płyty CD z XP niź instalowałeś gry.

Jak nic i tylko pasjans się zawiesza to uszkodzenie jakiegoś pliku lub brak do obsługi pasjansa.

Moźe sfc /scannow pomoźe ale z innej płyty CD instalacyjnej z XP.
JNJN
Dodano
03.01.2005 10:12:27
dla mnie zbyt banalne i nielogiczne. gdyby pasjans byl walniety to by padal odrazu albo w tym samym miejscu, a on potrafi sie raz zawiescic a raz nie. jest to calkowicie przypadkowe. co do konfiguracji to jest to amd sempron 2,6, 512mb, gfx5200, plyta asrocka.
Szymon Grabiński
Dodano
03.01.2005 09:22:04
Szymon Grabiński:
mam taki problem. nowy komp i zgloszenie od klienta... wiesza sie.. na pasjansie... wymienilem wszystko co mozliwe (zostala tylko obudowa) a on znowu sie wiesza. macie jakies propozycje? :)

aa, nie ma mowy o zadnych wirusach.

Za słaby konfig :wink: :mrgreen:

W dodaj usuń składniki windows,dodaj gry,prawdopodobnie są uszkodzone.
MarcinX
Dodano
03.01.2005 00:34:16
wyjeb... pasjansa albo komputer

EDIT:
...albo nie masz tu w załączniku solitare z mojego kompa (c:windwowssstem32)
Over
Dodano
03.01.2005 00:20:00
Szymon Grabiński
Dodano:
03.01.2005 00:15:24
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1