Zawiechy kompa podczas grania
Witam moim problem jest, gdy gram we Fife World Cup Germany 2006 i ten problem polega na tym że : Jak włanczam gre wybieram składy i takie tam to jest wszystko w porządku, ale jak rozpoczynam mecz to za pierwszym razem jak gram dochodze do 24 minuty to mi siękomputer zawiesza dająć przy tym dziwny odgłos, potem jak chce uruchomić znów gre to jest wwszystko w porządku ale !! jak gram już mecz to nie dochodze do 10 minuty i znów jest to samo. Niewiem czy to się dzieje przy innych grach bo nie mam ochoty grać w nic innego.
Mój Komputer:
Amd Athlon 2600 +
GeForce 4 Titanium 4200
Płyta głowna EliteGroup N2uU 400-A
Windows Xp Proffesional
ZasilaczTake Me 330
Ostrzegam tylko że nie znam się wogóle na komputerach może to wina sterowników ??
Odpowiedzi: 1
Jakie masz sterowniki ? do kary. Jesli instalowales najonwsze nVidi`a odinstaluj je i przetestuj karte na Detonatorach 12.41 http://www.nvidia.com/page/search.html?page=1&keywords=12.41&booleanMode=1
(wersja pod 2000, nie jestem pewien czy dziala pod Xp)
(wersja pod 2000, nie jestem pewien czy dziala pod Xp)
Strona 1 / 1
Mam najnowsze sterowniki do Nvidii ale jak je instaluje to mi pisze że są niezgodne z moim systemem, i zainstalowanie proponowanych sterowwników nic nie dało
no to ściagnij te kompatybilne z twoim systemem, jeśli nie najnowsze to może któreś poprzednie pokombinuj. radziłbym takze zainstalować jakąś gre i zobaczyc czy ona działa dobrze
Tylko ta fifa mi źle chodzi niewiem co może być przyczyną inne gry chodzą normalnie