Zawiecha w IE6
Witam
Mam następujący problem: Uźywam IE6 i po pewnym czasie on się zawiesza a później nie da się go uruchomić ponownie(w menadźerze zadań w proces wyświetla źe jaest uruchomiony ale jak klikam na ikonkę to wyskakuje na chwile klepsydra i nic się nie dzieje. Ile razy klikne na ikonę tyle razy widzi go menadźer zadań)Ma ktoś jakiś pomysł???
Mam następujący problem: Uźywam IE6 i po pewnym czasie on się zawiesza a później nie da się go uruchomić ponownie(w menadźerze zadań w proces wyświetla źe jaest uruchomiony ale jak klikam na ikonkę to wyskakuje na chwile klepsydra i nic się nie dzieje. Ile razy klikne na ikonę tyle razy widzi go menadźer zadań)Ma ktoś jakiś pomysł???
Odpowiedzi: 5
zmieniłem na firefoxa bo IE znowu nawalił
:lol:
:lol:
Prubowałem to przeinstalować tak jak Napisałeś i jak narazie działa dobrze nie wiem na jak długo jak co to jeszcze się tu zjawię :lol:
THX
THX
a jszcze jak Byś był tak uprzejmy: to czy jakbym zainstalował np. fire foxa to nie musiał bym się bawić z IE??
Wogóle to ten fire fox jest taki dobry jak go reklamują???
Wogóle to ten fire fox jest taki dobry jak go reklamują???
Nie wiem, bo empirycznie nie sprawdząłem takiej kombinacji, ale sadzę, źep ójdzie ta podmiana.
Najwyźej odmowę zobaczysz.
Tylko, jezlei zmienisz w w/w sposób to musisz pamietać, źe to będzie IE taki jak na płycie CD i w zw. z tym koniecnze bedzie dogranie poprawek do przeglądarki z WU.
Najwyźej odmowę zobaczysz.
Tylko, jezlei zmienisz w w/w sposób to musisz pamietać, źe to będzie IE taki jak na płycie CD i w zw. z tym koniecnze bedzie dogranie poprawek do przeglądarki z WU.
ale ja mam xp z sp2(niezintegrowanym) i IE 6 instalowałem z sp1 czy to będzie dobrze chodzić? (po tym jak zrobie tak jak mi Napisałeś )
Strona 1 / 1