zarządzanie komputerem na odległość
witajcie
mam mały problem, moźe mi ktoś poradzi jak mam to zrobić.
Jak mam konfigórować i wchodzić na inny komputer przez net. Moja dziewczyna ma zawykle jakieś problemy z kompem i bez przerwy coś się jej dzieje z nim. czy jest moźliwość abym nie wychodził z domu i zarządzał jej komputerem z domu.
z góry wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam
mam mały problem, moźe mi ktoś poradzi jak mam to zrobić.
Jak mam konfigórować i wchodzić na inny komputer przez net. Moja dziewczyna ma zawykle jakieś problemy z kompem i bez przerwy coś się jej dzieje z nim. czy jest moźliwość abym nie wychodził z domu i zarządzał jej komputerem z domu.
z góry wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam
Odpowiedzi: 7
Jesli jest za NATem, to masz przesrane.
Jesli jest to mala siec kilkustanowiskowa, mozna sie postarac o otwarcie odpowiedniego portu na serwerze. Jesli siec jest duza, z pewnoscia administrator nie bedzie chcial na ten temat gadac.
Jesli jest to mala siec kilkustanowiskowa, mozna sie postarac o otwarcie odpowiedniego portu na serwerze. Jesli siec jest duza, z pewnoscia administrator nie bedzie chcial na ten temat gadac.
To akurat nie jest zadna przeszkoda. Wazne, aby komputer nie byl za NATem.
Oprocz tego co podales sa rowniez inne programy, oraz w XP pulpit zdalny.
A jesli jest za tym nieszczesnym NATem...? czy programiki pomoga ? bo w XP to mi nie chodzi:( ciagle bark dostepu lub serwer zajety
pozdr
http://www.realvnc.com/dist/vnc–4.0–x86_win32.exe
program umozliwaia zdalna prace na innym kompie
program umozliwaia zdalna prace na innym kompie
To akurat nie jest zadna przeszkoda. Wazne, aby komputer nie byl za NATem.woyteg:jezeli dziewczyna,(...) posiada statyczny adres IP
Oprocz tego co podales sa rowniez inne programy, oraz w XP pulpit zdalny.
Witam,
W tym przypadku, jezeli dziewczyna, bo to do niej chcesz sie logowac, posiada statyczny adres IP polecam Remote Administrator 2.1.
Pozdrawiam,
W tym przypadku, jezeli dziewczyna, bo to do niej chcesz sie logowac, posiada statyczny adres IP polecam Remote Administrator 2.1.
Pozdrawiam,
bardziej chodzi mi o opisanie jak to zrobić
jest
Strona 1 / 1