zarekomendujcie jakiś dobry program...
witam
Prosiłbym o rekomendację dla jakiegoś programu (darmowego lub płatnego) do tworzenia szablonów faxów ,faktur ,pism itp.Chodzi o jak największą swobodę w tworzeniu i łatwość w obsłudze.Raczej coś innego od Worda poniewaź nie ma np. stałych elementów ,rubryk i ktoś u mnie w pracy mogłby coś w trakcie wpisywania treści skasować a potem siedzieć z rozłoźonymi rękami:)
z góry dziękuję za posty
Prosiłbym o rekomendację dla jakiegoś programu (darmowego lub płatnego) do tworzenia szablonów faxów ,faktur ,pism itp.Chodzi o jak największą swobodę w tworzeniu i łatwość w obsłudze.Raczej coś innego od Worda poniewaź nie ma np. stałych elementów ,rubryk i ktoś u mnie w pracy mogłby coś w trakcie wpisywania treści skasować a potem siedzieć z rozłoźonymi rękami:)
z góry dziękuję za posty
Odpowiedzi: 2
Ale i tak nic nie pobije Word'a jeśli chodzi o uniwersalność. Moźna tworzyć dwowolne formularze wstawiać autopola, tworzyć wszelakiego rodzaju makra. Wystarczy troche poiedzieć, poczytać i próbować. A jak coś nie idzie to napisać w dziale 'Office' :wink:
mythos:witam
Raczej coś innego od Worda poniewaź nie ma np. stałych elementów ,rubryk i ktoś u mnie w pracy mogłby coś w trakcie wpisywania treści skasować a potem siedzieć z rozłoźonymi rękami:)
:shock: Że niby jak?
A makra w Wordzie, a dowolnośc tworzenia wszelkiej maści szablonów to pies? no nie, – moźna by psioczyć źe Word ma clipardy do...niczego , ale na jego moźliwości konfiguracji pod własne potrzeby napewno nie. :P
Co do gotowców – działy download popularnych czasopism komputerowych pełne są wszelakiego softu darmwego i nie – wystarczy wejśc i sobie wybrać co pasuje.
Strona 1 / 1