Zarchiwizowany plik pst
Poniewaź robiłem reinstalacje zarchiwizowałem pocztę odebraną i przeniosłem ją do innego folderu na innej partycji i nie wiem jak ją z powrotem umieścić w skrzynce odbiorczej.
Robiłem coś takiego wcześniej tylko innym sposobem czyli przeniosłem otrzymaną pocztę do innego folderu nie znajdującego się na partycji która miała być poddana formatowaniu i dokonałem ponownego powrotu poczty odebranej i zrobiłem to jak pamiętam w "dwóch ruchach" ale nie było to archiwizowanie tylko jakaś kopia i na śmierć zapomniałem jak to wtedy wykonałem.
Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu najpierw pierwszego a potem drugiego zagadnienia.
Temat dotyczy programy Outlook 2003.
Robiłem coś takiego wcześniej tylko innym sposobem czyli przeniosłem otrzymaną pocztę do innego folderu nie znajdującego się na partycji która miała być poddana formatowaniu i dokonałem ponownego powrotu poczty odebranej i zrobiłem to jak pamiętam w "dwóch ruchach" ale nie było to archiwizowanie tylko jakaś kopia i na śmierć zapomniałem jak to wtedy wykonałem.
Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu najpierw pierwszego a potem drugiego zagadnienia.
Temat dotyczy programy Outlook 2003.
Odpowiedzi: 7
Dziękuje.
Obeszłem to w inny sposób.
Poprostu zaznaczam kilka listów na raz i kopiuje je do wcześniej utworzonego folderu.
Obeszłem to w inny sposób.
Poprostu zaznaczam kilka listów na raz i kopiuje je do wcześniej utworzonego folderu.
Zobacz czy cos zwojuje Wizard backupu. To skladnik Outlooka.
Znalazłem.
Po prostu w opcjach folderu zaznaczyłem Pokaź ukryte pliki i foldery.
Ale niestety po przeniesieniu tam pliku archive.pst dalej nie mogę odczytać w folderze Archiwum co tam się znajduje–ech :(
Po prostu w opcjach folderu zaznaczyłem Pokaź ukryte pliki i foldery.
Ale niestety po przeniesieniu tam pliku archive.pst dalej nie mogę odczytać w folderze Archiwum co tam się znajduje–ech :(
W zasadzie to raczej chodzi nie o odebranie a o utworzenie.
Ale tak czy tak nie mogę go znaleźć
Ale tak czy tak nie mogę go znaleźć
Byc moze jesli jeszcze nie odbierales zadnej poczty, takowego nowego pliku nie ma ? Tak bywalo w OE.
No właśnie
Ale nie mogę go odnaleźć.
Próbuje przy pomocy Totalcmd ale dalej bez rezultatu
Ale nie mogę go odnaleźć.
Próbuje przy pomocy Totalcmd ale dalej bez rezultatu
Skoro tylko przeniosles pliki .pst na inne miejsce, to teraz zastap nimi te, ktore sa po nowej instalacji.
Strona 1 / 1