zarabianie przez internet

czy to działa?, czy podpucha?

Odpowiedzi: 7

Polskie firmy to lipa straszna!! ale juź na maligheaven naprawde mozna zarobic!! Sama sie o tym przekonałam bo dostałam do nich kase :D
Co do bannerów, źe za nim wejde do jakiegos działu to musze 100 razy klikac na te badziewie to mnie szlag trafia i taką strone zaraz wyłączam!

P.S to moj pierwszy post na tym forum :D
technogirl
Dodano
13.03.2004 20:05:32
no to pozostaje mi tylko zyczyc multum klikniec 8)
gieras
Dodano
28.02.2004 21:43:23
gieras:
ale kots bedzie musial klikac w te banery :wink: i podejrzewam ze jak stronka niema duzo odwiedzin to zadnej kasy mniezarobisz :o

tak ale mozna np. zrbisc taki baner przed wejsciem do dzialu download ... jezeli chcesz wejsc kliknij i otworzy sie dzial download i w drugim okienku jakas stronak od baneru :) a kilka stronek juz mam i na odwiedzalnosc nie narzekam :) teraz zrobie cos ogolnotematycznego dzieki czemu ogladalnosc sie zwiekszy :D no i zawsze sa koledzy ktorzy moga czasem kliknac :twisted:
smoczek
Dodano
28.02.2004 21:39:01
ale kots bedzie musial klikac w te banery :wink: i podejrzewam ze jak stronka niema duzo odwiedzin to zadnej kasy mniezarobisz :o
gieras
Dodano
28.02.2004 13:56:17
a co sądzicie o kasie za banery na stronach, czy ktos ma z tym juz jakis doswiadczenia ? bo nie wiem wlasnie czy na nowej stronce nie powzucac kilku takich banerkow ... wiem ze to wszystko podpucha ale jesli chodzi o banery to obilo mi sie o uszy ze jakies grosze mozna na tym zarobic :)
smoczek
Dodano
28.02.2004 12:03:02
swego czasu (jakies 4 miesiace temu) zarejestrowalem sie z ciekawosci na stronie logomedia.pl . Mialem dostawac ankiety i maile reklamowe.

taka byla oferta:
www.logomedia.pl:

Nasza firma wypłaca Ci nagrody za:

1. Przesyłanie e–mail'i reklamowych bezpośrednio do Ciebie (od 0,02 do 0,10 zł za jeden list w zaleźności od jego objętości).

2. Przesyłanie e–mail'i reklamowych Twoim znajomym (ludziom którzy przy zapisywaniu się do LogoMedii podali Twój numer identyfikacyjny), (od 0,01 do 0,05 zł za jeden list w zaleźności od jego objętości).

3. Wypełnianie przez Ciebie ankiet (i odsyłanie ich do nas), (od 1,50 do 8,00 zł za ankietę w zaleźności od jej długości).

4. Wypełnianie ankiet przez Twoich znajomych (ludzi, którzy przy zapisywaniu się do LogoMedii podali Twój numer identyfikacyjny), (od 0,50 do 4,00 zł za ankietę w zaleźności od jej długości).

Przeanalizujmy Twój średni miesięczny zarobek przy następujących załoźeniach:
– po zapisaniu się do LogoMedii polecasz tą firmę swoim 15 znajomym;
– średnia płaca za e–mail'a wysłanego do Ciebie= 0,06zł;
– średnia płaca za e–mail'a wysłanego do znajomego= 0,03zł;
– średnia płaca za ankietę wypełnioną przez Ciebie ankietę= 4,00zł;
– średnia płaca za ankietę wypełnioną przez znajomego= 2,00zł;
– miesięcznie otrzymujecie średnio 20 e–mail'i i 6 ankiet.

Twój zarobek = (20 e–mail'i * 0,06zł) + (20 e–mail'i * 15 osób * 0,03zł) + (6 ankiet * 4,00zł) + (6 ankiet * 15 osób * 2,00zł) = 214,20zł/miesiąc

(Uwaga! są to przykładowe załoźenia, ilość e–mail'i i ankiet zaleźy od ilości zleceń które otrzyma LogoMedia)

niestety prawda jest taka, ze maili z tego serwisu dostalem w tym czasie 3. Ankiet – zadnych....
takze od tego czasu nie wierze w zarabianie wirtualnych pieniedzy.
gieras
Dodano
21.02.2004 09:41:31
a ja sie Ciebie zapytam jak bys chciał pracować bez podpisania umowy ??pomysl troche to czasem pomaga.. wiadomo ze podpucha owszem niektore firmy oferuja takowa prace ,ale masz siedziby gdzie jestes zaproszony i podpisujesz wiadome swistki wiem bo kumpela tak pracuje i nie jest to nic na temat maili reklamowych i kroci nie zarabia jak to w tych innych ogloszeniach :P
Longi
Dodano
21.02.2004 03:38:00
Anonymous
Dodano:
21.02.2004 00:49:51
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1