źarówki samochodowe ?
Witam mam takei pytanie czy ktos wie gdzie moge kupic w poznaniu zarowki samochodowe firmy tungsram albo osram ?
Odpowiedzi: 20
Idz wiec chlopcze do kibla i szczekaj tam do rana na kazdy temat jaki Ci wpadnie do glowy. Mozesz w tych swoich monologach powrocic nawet do dnia Twojego poczecia, zastanawiajac sie dlaczego ojciec zaniechal uzycia srodkow antykoncepcyjnych.PrzemykMTW:W Polsce mamy WOLNOŚĆ SŁOWA.
Punkt regulaminu ? Zarty ? Dla kazdego dupka bedziemy tworzyc jakies niepotrzebne "punkty regulaminu" ? Zabelkocze i ja: zamiast produkowac bzdury w starych tematach, idz na miejskie wysypisko i sprobuj pogrzebac w starych pokladach smieci, a moze trafisz na swoja obsrana pieluche z czasow wieku niemowlecego. Efekt dla uzytkownikow tego forum bedzie identyczny jak po przegladnieciu Twoich postow – wielka kupa.PrzemykMTW:który punkt regulaminu zabrania mi odpisać na ten post? Nie interesuje mnie źaden bełkot tylko konkretny cytat!
Jesli nie zastosujesz sie do pewnych norm panujacych na tym forum, po prostu wylecisz.
A moźe ortografia?
Oczywiście, jestem uczulony na błędy ort. ale czasem teź sam zrobię byka i to jeszcze jakiego...:shock:
Pozdr.
Skoro wszyscy nabijają to czemu i ja mam nie nabić?
PrzemykMTW, tak ładnie zacząłeś swoje pisanie na forum, mialeś cos do powiedzenia w tematach technicznych ale widze, źe z kaźdym postem poziom swój obniźasz. Hurtowe pisanie w "o wszystkim" to nic, ale odkopywanie tematów datowanych dwa lata wstecz nie przejdzie. Pal licho jakby odpowiedź była przełomowa, ta z 21 Listopada 2005, 23:12:31 nią z pewnoscią nie jest.
A moźe ortografia?
PrzemykMTW, tak ładnie zacząłeś swoje pisanie na forum, mialeś cos do powiedzenia w tematach technicznych ale widze, źe z kaźdym postem poziom swój obniźasz. Hurtowe pisanie w "o wszystkim" to nic, ale odkopywanie tematów datowanych dwa lata wstecz nie przejdzie. Pal licho jakby odpowiedź była przełomowa, ta z 21 Listopada 2005, 23:12:31 nią z pewnoscią nie jest.
The End:Moźe admin załoźy nowy dział: "Kłutnie" :?
A moźe ortografia?
w regulaminie nie ma nic napisane na ten temat, ale wiedz ze obowiazuje cos takiego jak netykieta.PrzemykMTW:gieras:obowiazuja tez pewne zasady
–który punkt regulaminu zabrania mi odpisać na ten post? Nie interesuje mnie źaden bełkot tylko konkretny cytat!
A co do nabijania licznika to u Ciebie mettal widac to najlepiej. Nic do dyskusji nie wnosisz,czepiasz się,nie znasz tematu na który piszesz.Nie rób z siebie pośmiewiska. :lol:
Stylowy:Porada kup normalne wez je osraj i bedziesz mial zarowki Osram.Pozdrawiam
Bardzo dobry tekst :twisted:
Mnie ten text powalił na kolana :shock: ;)
Apropo nabijania postów, czy to takie waźne ?
Waźne chyba jest to w jaki sposób się wypowiadamy i jaką to ma wartość...
I tak nie ma źadnych rang itp. chyba, ze specjalna która nadaje admin forum..
A wasza kłutnia pokazuje jak latwo dajecie się sprowokować i dyskutować o sobie.. kto kim jest i co robi.
Moźe admin załoźy nowy dział: "Kłótnie" :?
mettal:Kolego to ty robisz z siebie blazna bawiac sie w forumowego archeologa, odkopujesz tematy sprzed dwoch lat... Autorzy ktorzy mieli te problemy juz pewnie dawno je rozwiazali, wiec twoje odpowiedzi zapewne niewieli im juz pomoga
a zwłaszcza ta wypowiedź nic tu nie zmieni gdyź jest to ten bełkot o który pisałem wyźej.
Kolego to ty robisz z siebie blazna bawiac sie w forumowego archeologa, odkopujesz tematy sprzed dwoch lat... Autorzy ktorzy mieli te problemy juz pewnie dawno je rozwiazali, wiec twoje odpowiedzi zapewne niewieli im juz pomoga
gieras:obowiazuja tez pewne zasady
–który punkt regulaminu zabrania mi odpisać na ten post? Nie interesuje mnie źaden bełkot tylko konkretny cytat!
A co do nabijania licznika to u Ciebie mettal widac to najlepiej. Nic do dyskusji nie wnosisz,czepiasz się,nie znasz tematu na który piszesz.Nie rób z siebie pośmiewiska. :lol:
PrzemykMTW – jestes typowym nabijaczem postow,niewazne jaki temat, niewazne ze ze sredniowiecza, byle na liczniku skoczyl Ci kolejny punkt... :?
obowiazuja tez pewne zasady
W Polsce mamy WOLNOŚĆ SŁOWA. Zapewnia to nam konstytucja, ale jak się z nią nie zgadzasz to Twój problem. W końcu demokracja –to ludzie ludziom zgotowali ten los.
PrzemykMTW:Pewnie przez te dwa lata juz kupiłeś źarówki, ale jak nie, to sprawdź tutaj:
allegro.pl
No i twierdzisz, źe nie odkopujesz starych tematów ?? Chłopie odpuść sobie, bo naprawdę przykro sie robi patrząc na to co na forum wyprawiasz ...
Pewnie przez te dwa lata juz kupiłeś źarówki, ale jak nie, to sprawdź tutaj:
allegro.pl
allegro.pl
Porada kup normalne wez je osraj i bedziesz mial zarowki Osram.Pozdrawiam
No to macie dupiate stacje. U nas sa te ktorych potrzebujesz a poza tym dobrze, ze az w czwartym poscie napisales o co tak naprawde chodzi :P .
na stacjach benzynowych maja tylko zarowki standardowe i najczesciej firmy narva a mi chodzi o silverstar czyli (+30%) albo super blue.
Ale dzieki za dobre checi :roll: :roll:
Ale dzieki za dobre checi :roll: :roll:
Przyjedź do Suwałk, to cię nawet zaprowadzę :twisted: :twisted:
popsuł mi sie toster mozecie podac adres sklepu gdize mozna kupic nowy ?? :twisted: :twisted: :wink:
Przeciez na kazdej normalnej stacji benzynowej a nie w sklepie komputerowym znalezc mozna zarowki o ktore pyta darekhh. Czyzby w Poznaniu nie bylo gdzie zatankowac samochodu ?
Skoro nastronie firmy nie ma takowych źarówek, to moze po prostu fitma Osram nie produkuje zarówek samochodowych...