zapytowuje o radio
Ktore Waszym zdaniem jest najlepsze ? :lol:
www.radiosfera.pl czy ..?
www.clubradio.be
www.promosfera.com
www.djdr.prv.pl ? :wink: :lol:
A moze to www.radiosfera.pl/all.pls ?
Co sadzicie o radiach netowych w których mozna usłyszec polskich prezenterów ?
www.radiosfera.pl czy ..?
www.clubradio.be
www.promosfera.com
www.djdr.prv.pl ? :wink: :lol:
A moze to www.radiosfera.pl/all.pls ?
Co sadzicie o radiach netowych w których mozna usłyszec polskich prezenterów ?
Odpowiedzi: 17
"error resolving proxy" i jak napisałem wcześniej brak połączenia, łącze się przez sieć lokalną radio np w MSN działa ale te podawane przez was adresy jakoś nie mogę ich uruchomić.
"error resolving proxy" i jak napisałem wcześniej brak połączenia, łącze się przez sieć lokalną radio np w MSN działa ale te podawane przez was adresy jakoś nie mogę ich uruchomić.
mynajms:Czy moźe mi ktoś dokładnie wytłumaczyć jak słuchać wybranych adresów stacji w winampie( wyświetla mi słodziutkie" not connect......"
Uruchamiasz winampa, wciskasz kombinacje klawiszy w kolejnosci CTRL L w okno ktore Ci sie pojawi wpisujesz np www.radiosfera.pl/all.pls i wciskasz OK
Jesli nie uruchomi Ci sie radio, nawet nie sprobuje napelnic sie buffer, oznacza to, ze masz zablokowany port 8000 w przypadku Radiosfery. Jesli natomiast buffer napelnia sie b wolno, dzwiek pojawia sie raz na jakis czas, znaczy to, ze lacze twoje jest za slabe.
Czy moźe mi ktoś dokładnie wytłumaczyć jak słuchać wybranych adresów stacji w winampie( wyświetla mi słodziutkie" not connect......"
EL NINO:Ja to tam lubie Radia Erewań posluchac :mrgreen: .audio medyk:Ktore Waszym zdaniem jest najlepsze ? :lol:
Ba... "Wczoraj, we wczesnych godzinach porannych dwa amerykańskie mysliwce zaatakowały spokojnie orzący pole traktor pod mińskiem. Traktor odpowiedział ogniem rakietowym i odleciał w kierunku Moskwy". To jest ulubiony cytat z Radia E. mój. Poznając po głosie chyba redaktorem byłeś EL NINO tam.
Przepraszam za OT i pozdrawiam.
winamp to podstawa :D dzieki za link
*Łukasz*:a znacie moze jakies radio co leci na nim przewanie hip hop bardzo prosze o podanie jak znacie :D
Jak masz winampa, to kliknij smialo :wink:
a znacie moze jakies radio co leci na nim przewanie hip hop bardzo prosze o podanie jak znacie :D
audio medyk:
Byles tam Djem ? ... Mozna wywnioskawac po kolorze awatarka :P :wink: :lol:
Chyba tylko startował, ale został..........nominowany :wink:
EL NINO:Ja to tam lubie Radia Erewań posluchac :mrgreen: .audio medyk:Ktore Waszym zdaniem jest najlepsze ? :lol:
Byles tam Djem ? ... Mozna wywnioskawac po kolorze awatarka :P :wink: :lol:
Albo choć o nim poczytać :lol:
Ja to tam lubie Radia Erewań posluchac :mrgreen: .audio medyk:Ktore Waszym zdaniem jest najlepsze ? :lol:
Kiedyś słuchałem jeszcze www.radiohyper.net było spoko to potem zaczeli puszczać festiwale muzyczki wiejskiej :wink:
Jeśli chodzi o radia internetowe, to jest jeszcze nawet spoko radio na www.epuls.pl" target="_blank" title="www.epuls.pl">www.epuls.pl
A ja najbardziej lubie odpalic abradio.pl tam sa wrzystkie najpopularniejsze radiostacje zetka, rmf fm, radiostacja ... i tak dalej. Sa tez zagraniczne radia ... polecam :)
dexter:Najlepsze moim zdaniem jest to :
:arrow: www.cyberstacja.com
tak dokładnie dołanczam się.Jeśli ktoś lubi muzyke klubową.....techno.....house itd to tylko cyberstacjaa..Chociaz jest tez kanał do miłosników hh :wink:
Najlepsze moim zdaniem jest to :
Strona 1 / 1