zapowiedzi o nfsu3 :}
Czy to prawda mignelo mi kiedys kolo oka na gry.wp.pl ale nie wiem doklanie czy to był nfsu3
Odpowiedzi: 13
No ja się doczekać nie mogę :D Ale moźe twórcy gry pomyśleli o tych z gorszymi kompami i napewno będzie dało się grać :lol: Bądźmy dobrej myśli.
PS. Nie oszukujmy się, to nie moźliwe :?
PS. Nie oszukujmy się, to nie moźliwe :?
FeldMarszał:Hm... Chciałbym, źeby w Need For Speed: Underground 3 była moźliwość wyboru liczby przeciwników.
Poczytaj Up i bedziesz wiedzial ze ta gra tak sie NIE NAZYWA :!: A taka opcja poco ma sie znalesc jak jedzie z 5 samochodow jest spox jak mnie to zleee a jak wiecej to jeszcze bardziej spoxowo 8)
Hm... Chciałbym, źeby w Need For Speed: Underground 3 była moźliwość wyboru liczby przeciwników.
sorry, nie doczytalem
czterech_:poza tym gra nazywa się need for speed: most wanted
yankes:najnowsza wersja bedzie nosic nazwe Need For Speed Most Wanted i zapowiada sie kolejny hicior
kto jeszcze raz to powie?
co do nfs:mw to ja sobie nie marze nawet o uruchomieniu. Nooo chyba, ze jakis lepszy sprzet zdązy sie kupic :mrgreen: i mysle ze to bedzie fajne polaczenie... ludziom moglo sie juz znudzic jezdzenie po miescie w srodku nocy ;)
najnowsza wersja bedzie nosic nazwe Need For Speed Most Wanted i zapowiada sie kolejny hicior
najnowsza wersja bedzie nosic nazwe Need For Speed Most Wanted i zapowiada sie kolejny hicior
Ciekawe jakie beda wymagania! i jakie wozy beda:D a grafa bedzie zawalista!!! ciekawe czy mozna rozgniatac gliny
Moze to byc troche zrąbane polaczenie :P
czterech_:nie xboxa, a xboxa360 :]
pójdzie niepójdzie, do premiery trochę czasu zostało, spokojnie...
poza tym gra nazywa się need for speed: most wanted, choć najwięcej ma wspólnego wciąź z serią U.
Zgadza się, podobno będzie to połączenie Underground z Hot Pursuit. (czyli wiejemy po miescię przed pałkersami :lol: )
nie xboxa, a xboxa360 :]
poza tym gra nazywa się need for speed: most wanted, choć najwięcej ma wspólnego wciąź z serią U.
a pojdzie na kompie: pentiumIV 3,6Ghz radeon 9600SE Hercules 256Mb DDR, 1024ram. pojdzie??
Tak, są juź zapowiedzi nfsu 3, ale o grze w to moźna pomarzyć, no chyba źe masz zajefajnego kompa, ale o maksymalnych wymaganiach i tak moźesz zapomnieć :wink:
Trilery z tej gry są tylko z xBoxa (tak sie to pisze ?).
Trilery z tej gry są tylko z xBoxa (tak sie to pisze ?).
Strona 1 / 1