Zapora systemu windows nie chce się włączyć

Witam. Mam dosyć dziwny problem z Zaporą systemową. Przy próbie wejścia przez Panel Sterowania do "Zapory systemu Windows" wyświetla mi się komunikat "Z powodu niezidentyfikowanego problemu system Windows nie moźe wyświetlić ustawień Zapory Aby samemu spróbować włączyć zaporę, przejdź do apletu Zapora systemu Windows w Panelu Sterowania. Na karcie Ogólne w oknie dialogowym Zapora systemu Windows, zaznacz opcję Włącz (zalecane), a następnie kliknij przycisk OK.". Było w porządku gdybym w ogóle mogła się tam dostać poprzez Panel Sterowania... Ale jeszcze coś musze uzupełnić. Miałam włączoną zaporę i nagle gdy chciałam wejśc na stronę muzyczną złapałam na niej jakieś świństwo ."Securite 23 " .To ON mi wyłączył zaporę Jakoś sobie poradziłam z tak to się jakoś nazywało, ale zapory włączyć nie mogę .Szukałam na google ,niestety.....

Odpowiedzi: 4

moźe tak Ci sie uda start–>> uruchom–>> CMD
net start alg
kamaa
Dodano
23.02.2006 01:48:24
Żółty
Dodano
23.02.2006 01:45:48
Żółty
Dodano
23.02.2006 01:45:48
Zajrzyj do przyklejonych teamtów w dziel Bezpieczeństwo. W jednym z nich znajdziesz link do programu HijackThis, ściagnij go i wygeneruj log. w Drugim temacie znajdziesz link do strony na którj mozesz sobie go sprawdzić.
wojtt
Dodano
22.02.2006 23:57:44
alicja1
Dodano:
22.02.2006 22:52:25
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1