Zapisywanie stanu paska zadań
Otóź troszkę to u mnie dziwnie działa ...
to, źe mam wyłączone ukrywanie ikonek przy zegarze działa zawsze, ale za kaźdym włączeniem pokazuje mi się zegar, pomimo, iź zawsze wyłączam go ... moźe ktoś wie dlaczego i jak zrobić by to wreszcie znikło ?
to, źe mam wyłączone ukrywanie ikonek przy zegarze działa zawsze, ale za kaźdym włączeniem pokazuje mi się zegar, pomimo, iź zawsze wyłączam go ... moźe ktoś wie dlaczego i jak zrobić by to wreszcie znikło ?
Odpowiedzi: 7
dzięki pomogło ...
Rejestr, klucz HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer tworzysz wartość DWORD o nazwie HideClock i danych 0x1
Ale z tego co piszesz widze źe po włączeniu kompa od nowa znowu moźe soie pojawić (zegar) :/
Ale z tego co piszesz widze źe po włączeniu kompa od nowa znowu moźe soie pojawić (zegar) :/
zajrzałem do
Konfiguracja uzytkownika –> Szablony Administracyjne –> Menu Start i Pasek Zadań ... ale tam mam wszystko "Nie skonfigurowane" (to samo w zakładcve PULPIT)
Konfiguracja uzytkownika –> Szablony Administracyjne –> Menu Start i Pasek Zadań ... ale tam mam wszystko "Nie skonfigurowane" (to samo w zakładcve PULPIT)
Zerknij w gpedit'cie (Professional) czy w ustawieniach pulpitu nie masz właczone >> nie zapisuj ustawien
– ustwiam źęby nie było zegara w tray'u
– wyłaczam kompa
– właczam kompa
– zegar jest ...
:/
to samo mam z paskiem XP Powertoy: Desktop Manager
cały pasek na dole nie chce się zapisać :?
– wyłaczam kompa
– właczam kompa
– zegar jest ...
:/
to samo mam z paskiem XP Powertoy: Desktop Manager
cały pasek na dole nie chce się zapisać :?
SHADOW–XIII:wyłączone ukrywanie ikonek przy zegarze działa zawsze, ale za kaźdym włączeniem pokazuje mi się zegar
Wlaczeniem czego ??
Nie bardzo wiadomo o co konkretnie Ci chodzi
Napisz to jeszcze raz
nie bardzo lubie kopać własne topici ... ale czy naprawde nikt nie wie?
Strona 1 / 1