ZANIM WKLEISZ LOGA !
Proszę wykonać wszystkie poniźsze punkty przed wstawieniem log'a hijackthis na forum
Wyczyść temporary internet files i temp files
Start –> uruchom –> cleanmgr –> Wybierz dysk na którym znajduje się system Windows i zaznacz:
Klikamy OK –> potwierdzamy TAK
Pobierz, zainstaluj, zaktualizuj, przeskanuj programami : Ad–Aware i Spybot – Search and Destroy
– Download Ad–Aware SE
– Download Spybot – Search and Destroy
Przeskanuj komputer skanerami on–line (wszystkimi)
Housecall Anti Virus
Panda Anti Virus
Bit Defender
Przeskanuj McAfee Stinger:
McAfee AVERT Stinger.
Zaznacz: "Auto Clean"
Włącz i zainstaluj firewall
Np.:
Sygate Personal Firewall
Kerio Personal Firewall
Uźyj WindowsUpdate, aby skorzystać z łatek
Ochronią Cię przed ewentualnymi atakami, łatają dziury itp. Koniecznie zainstaluj zbiorczą aktualizację Service Pack 2!!!
http://windowsupdate.microsoft.com/
Ściągnij HijackThis, zrób log i wyślij na forum
HijackThis Download
Wszystkie te dokonania pomogą w sprawdzaniu logów 8)
Pozdrawiam!
:!: Proszę o przyklejenie i zamknięcie tematu :!:
Wyczyść temporary internet files i temp files
Start –> uruchom –> cleanmgr –> Wybierz dysk na którym znajduje się system Windows i zaznacz:
- Pobrane pliki programów
- Tymczasowe Pliki internetowe
- Strony sieci Web w trybie on–line
- Pliki Tymczasowe
Klikamy OK –> potwierdzamy TAK
Pobierz, zainstaluj, zaktualizuj, przeskanuj programami : Ad–Aware i Spybot – Search and Destroy
– Download Ad–Aware SE
– Download Spybot – Search and Destroy
Przeskanuj komputer skanerami on–line (wszystkimi)
Housecall Anti Virus
Panda Anti Virus
Bit Defender
Przeskanuj McAfee Stinger:
McAfee AVERT Stinger.
Zaznacz: "Auto Clean"
Włącz i zainstaluj firewall
Np.:
Sygate Personal Firewall
Kerio Personal Firewall
Uźyj WindowsUpdate, aby skorzystać z łatek
Ochronią Cię przed ewentualnymi atakami, łatają dziury itp. Koniecznie zainstaluj zbiorczą aktualizację Service Pack 2!!!
http://windowsupdate.microsoft.com/
Ściągnij HijackThis, zrób log i wyślij na forum
HijackThis Download
Wszystkie te dokonania pomogą w sprawdzaniu logów 8)
Pozdrawiam!
:!: Proszę o przyklejenie i zamknięcie tematu :!:
Odpowiedzi: 19
panroman:W kontekście praw autorskich –
moohomor:
http://www.joemonster.org/mg/thumbnails.php?album=182&page=2
W pierwszym wierszu czwarty gif z lewej.
Pozdrawiam.
Ok wyrzuciłem, ale prawde powiem źe miałem to od kolegi. Wybacz mi panroman :oops:
8) Pozdro.
W kontekście praw autorskich –
moohomor:
Pozdrawiam.
moohomor:
Pozdrawiam.
Nie no spoko ale jakbym mial wykonac wszystkie te czynnosci to by była "sroda" i mialbym kaca popromiennego od patrzenia w monitor :D
Ja dalej z uporem maniaka będę twiedził, iź @dragon jakąś wiedze posiada. Moźe to będzie dla Ciebie zachęta do stworzenia własnego forum "@dragon–forum, sztuczki i tricki z HJT" i wtedy tam rozwiniesz swoje skrzydła. Pomyśl o tym :wink: .
Bo tu musisz się trzymać pewnych zasad. Nie bądź wyrywny.
8) Pozdro.
Bo tu musisz się trzymać pewnych zasad. Nie bądź wyrywny.
8) Pozdro.
@dragon – do tej pory piszesz bezsensowne posty/tematy – zauwaź, źe nie przysparzasz sobie tym popularności czy tam szacunku od innych uźyszkodników.
@dragon:A co tu więcej pisać ?
Pisz mądre rzeczy to będziesz miał co pisać. I zanim "przykleisz" temat to popytaj wśród adminów i modów czy jest takie zapotrzebowanie.
8) Pozdro.
A co tu więcej pisać ?
Przy sprawdzaniu logów wyjdzie resta ...
Przy sprawdzaniu logów wyjdzie resta ...
Co tu duźo mówić @dragon, zbytnio się nie wysiliłeś.
Pozwolisz, źe o tym czy temat jest do wyj... czy nie zadecydują odpowiednie osoby.
Pozwolisz, źe o tym czy temat jest do wyj... czy nie zadecydują odpowiednie osoby.
Napisz coś lepszego mistrzuniu :roll:
TEMAT DO WYJE... JAK NIE CHCECIE...
TEMAT DO WYJE... JAK NIE CHCECIE...
Ten post to jakies bzdury :lol:
Temat usunąłem.
Mam nadzieje ze dostanie bana na jakiś krótki okres.
Mam nadzieje ze dostanie bana na jakiś krótki okres.
Dragon idz do piachuzone tam lubia i stalina i takie "porady" jak twoja. Moze Ci sie uda i jakas szycha tam zostaniesz ;)
Hm... Jak zawsze :lol: Stalinizm :!:
Nikt nie lubi konkurencji 8)
Under, moźesz wkleić to na swoje forum,jak i inne moje posty pod warunkiem, źe napiszesz, kto jest autorem (Dragon) !
Temat jest po to, aby nie mowic jak sprawdzamy logi, przeskanuj skanerem on–line, zainstaluj firewalla itp.
Zadne zlodziejstwo. W ogóle nie doceniam swojej pracy, jak i inni.
Daj link forum ...
Nikt nie lubi konkurencji 8)
Under, moźesz wkleić to na swoje forum,jak i inne moje posty pod warunkiem, źe napiszesz, kto jest autorem (Dragon) !
Temat jest po to, aby nie mowic jak sprawdzamy logi, przeskanuj skanerem on–line, zainstaluj firewalla itp.
Luz mozesz zaraz miec Under.
Pytales kogokolwiek o zgode na wklejenie zywcem na swoje forum zawartosci kilku postow stad ? Tym bardziej, ze nie zajaknales sie nawet na temat tego, kto jest ich autorem i skad one sa.
Toz to zwykle zlodziejstwo jest.
Zadne zlodziejstwo. W ogóle nie doceniam swojej pracy, jak i inni.
Daj link forum ...
Under:Panowie trochę luzu!!!
@EL NINO– przyklej ten temat moźe komuś się przyda.
P.S. @dragon– mogę to wkleić na swoje forum???
IMO ten post to stek bzdur, tak jak napisał El wszystkie te czynności zajmą 3 dni. Po przeskanowaniu kompa wszystkimi programami i skanerami podawanymi przez @dragona to HJT chyba nie miałby juz nic do roboty a przeznaczony jest właśnie po to–znalezienie robactwa :wink: .
8) Pozdro.
Under, Ty nie wysyłaj privów tylko czym prędzej wywalaj tematy w których nie jesteś autorem tekstów.
Nawet Ci się nie chciało usunąć post scriptów i innych tego typu rzeczy przy przeklejaniu.
Podobne oznaki gówniarstwa juź nie raz na forum zostały wychwycone, a autorom plagiatów po dupsku się dostało.
Co do tematu to gdybyśmy mieli za kaźdym razem przyklejać tego typu rzeczy to chyba "podklejki" zajmowały by całą pierwsza stronę działu.
W ostateczmosci link w FAQ jeśli Cię satysfakcjonuje.
Nawet Ci się nie chciało usunąć post scriptów i innych tego typu rzeczy przy przeklejaniu.
Podobne oznaki gówniarstwa juź nie raz na forum zostały wychwycone, a autorom plagiatów po dupsku się dostało.
Co do tematu to gdybyśmy mieli za kaźdym razem przyklejać tego typu rzeczy to chyba "podklejki" zajmowały by całą pierwsza stronę działu.
W ostateczmosci link w FAQ jeśli Cię satysfakcjonuje.
@EL NINO Wysłałem do ciebie PW na ten temat, czekam na odp.
Luz mozesz zaraz miec Under.
Pytales kogokolwiek o zgode na wklejenie zywcem na swoje forum zawartosci kilku postow stad ? Tym bardziej, ze nie zajaknales sie nawet na temat tego, kto jest ich autorem i skad one sa.
Panowie trochę luzu!!!
Nie przyklejamy bzdur.
1. Nie czyszcze tempow internetowych.
2. Nie uzywam Ad–Aware i Spybota.
3. Nie skanuje online wszystkimi skanerami przez trzy dni.
4. Nie skanuje McAfee Stingerem.
5. Mam wlaczony systemowy firewall i dlatego nic innego nie jest mi potrzebne, nie musze nic instalowac.
6. Update windowsa robi sie samo.
Czy w zwiazku z powyzszym nie moge uzyc HiJacka ? W czym to przeszkadza ? Czy nic mnie juz nie uratuje oprocz format c: ?
@dragon, naprawde daj sobie spokoj z madrosciami rodem z piaskownicy*.
* – wiadomo o jakie miejsce chodzi.
1. Nie czyszcze tempow internetowych.
2. Nie uzywam Ad–Aware i Spybota.
3. Nie skanuje online wszystkimi skanerami przez trzy dni.
4. Nie skanuje McAfee Stingerem.
5. Mam wlaczony systemowy firewall i dlatego nic innego nie jest mi potrzebne, nie musze nic instalowac.
6. Update windowsa robi sie samo.
Czy w zwiazku z powyzszym nie moge uzyc HiJacka ? W czym to przeszkadza ? Czy nic mnie juz nie uratuje oprocz format c: ?
@dragon, naprawde daj sobie spokoj z madrosciami rodem z piaskownicy*.
* – wiadomo o jakie miejsce chodzi.
Strona 1 / 1