zamykanie XP

od patu dni mam problem . XP co jakiś czas wyświetla mi komunikat "ZAMYKANIE SYSTEMU" i biegnie czas około 30 sek po czym system się zamyka. w błędach znalazłę
"Usługa Zdalne wywoływanie procedur (RPC) niespodziewanie zakończyła pracę. Wystąpiło to razy: 1. W przeciągu 60000 milisekund zostanie podjęta następująca czynność korekcyjna: Uruchom ponownie komputer"
Czy ktoś potrafi mi pomóc

Odpowiedzi: 9

ja proponuje www.skaner.mks.com.pl usówa tego typu wirusy błedu trojany i takie rózne pasozyty , chyba ze znacie cos lepszego , bo ja np.mialem 40 trojanów i 28 wirusów na kompie a wiecie co Norton System works 2003 z nortonem nie wykryli tego az mnie zazgieło. :(
Rolnik_z_wiochy
Dodano
22.11.2003 19:35:53
:
Spoko,równieź miałem podobny problem.Musisz ściągnąć uaktualnienie bezpieczeństwa z witryny Mikrosoftu (chyba źle napisalem).Z tym moźe być problem poniewaź system zamyka się po kilkunastu sek. To samo uaktualnienie moźesz zdobyć w nowym Ekspercie. Jak to zainstalujesz wszystko będzie OK.
Pozdrawiam
Arek :P
no nie tak do końca OK, bo jeźeli to jest blaster to trzeba jeszcze usunąć wpisy w rejestrze :D :D
neo340
Dodano
22.11.2003 17:44:06
Spoko,równieź miałem podobny problem.Musisz ściągnąć uaktualnienie bezpieczeństwa z witryny Mikrosoftu (chyba źle napisalem).Z tym moźe być problem poniewaź system zamyka się po kilkunastu sek. To samo uaktualnienie moźesz zdobyć w nowym Ekspercie. Jak to zainstalujesz wszystko będzie OK.
Pozdrawiam
Arek :P
Anonymous
Dodano
22.11.2003 15:20:27
Miałem podobny problem,i niestety niebył to problem wirusa tak jak większość sugeruje i sugerowało bo objawy były podobne– zresztą mój koleś miał teź takie dziwne przypadki,ale do źeczy.W moim przypadu problem ten powodowdała najnowsza wersja programu Cdex poprzednie wersje tego programu chodziły dobrze, a u kolesia najnowszy nortonantywirus.Radzę odinstaluj programy które niedawno zainstalowałeś i po ich instalacji pojawiło się wyłączanie kompa , moźe znajdziesz ten który ci robi te hocki–klocki
robide
Dodano
22.11.2003 01:20:38
EL NINO:
Pawek:
JA ZWARIUJĘ :!: :!: :!: :!:
Nareszcie kurna :mrgreen: :wink: .

Hehe, ale dobrze mi źyczysz :lol: :mrgreen: Wiedziałem, źe mogę na Ciebie liczyć, kurde :mrgreen: Niedoczekanie Twoje :P

Póki co, do Waszej grupki zwariowanych :arrow: "zezujących na jedno oko" nie dołączę. :twisted: :D

HIHI

PS. Wypracowanka jeszcze nie ma. I do poniedziałku na pewno nie będzie.
Pawek
Dodano
21.11.2003 19:37:43
Ale jesteście nie pomoźecie koledze co się mu stało z Windowsem a ja mu powiem

GOŚCIU POPROSTU MASZ W KOMPIE RIRUSA I MUSISZ GO USNĄĆ A JAK ODPOWIEĆ ZNAJDZIESZ TU TU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lopi
Dodano
21.11.2003 19:11:26
No to musisz nowego kompa kupić :shock:
lisekwas15
Dodano
21.11.2003 18:17:43
Pawek:
JA ZWARIUJĘ :!: :!: :!: :!:
Nareszcie kurna :mrgreen: :wink: .
EL NINO
Dodano
20.11.2003 22:57:17
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
neo340
Dodano
20.11.2003 18:44:33
Anonymous
Dodano:
20.11.2003 18:08:55
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1