Zamykanie Windowsa XP
Mam problem. Jak wyłączam system to nie wyłącza mi sie komputer(wiem źe tu są odpowiedzi na takie pytanie). Skoźystałem z waszej pomocy i zaznaczyłem w właściwościach zasilania "Włącz obsługę APM ...itd" i mi to nie pomaga. Przed włączeniem tego, kompa musiałem wyłączać ręcznie a teraz przy zaznaczonym zamiast wyłączania automatycznego to komputer mi sie restartuje. Jeźeli wiecie czym to moźe być spowodowane lub jak moge doprowadzić do tego by mi sie automatycznie wyłączał to piszcie. Z góry dzięki. :)
Odpowiedzi: 13
A wszytskie uźądzenia obsługują ACPI :?:
ACPI mam włączone, a modemu nie mam. :)
Wystarczy ze choc jedno urzadzenie niepoprawnie obsluguje ACPI i tak sie moze dziac najczesciej to modem
Wystarczy ze choc jedno urzadzenie niepoprawnie obsluguje ACPI i tak sie moze dziac najczesciej to modem
JA mam 2 letni i wszytko chodzi. To nie jest raczej problem kompa. ACPI masz włączone ? :) :)
JA mam 2 letni i wszytko chodzi. To nie jest raczej problem kompa. ACPI masz włączone ? :) :)
czy dwóletni komp jest stary ????
Leopod nie doczytałeś. Ja mówie o starym kompie, czyli takim co ma jeszcze apm i mu chodzi. A ty piszesz o bardzo starym kompie który teź ma apm ale nie spełnia warunkow do uruchomienia xpeka :D
hmmm wiem ze jest lata do xp'ka ktora likwiduje blad wylaczania komputera – musisz poszukac na stronie microsoftu , jezeli nie to przypuszczam ,ale to watpliwe moze masz cos nie tak ze wtyczka od zasilacza na plycie (ale raczej nie bo przeciez plyta by nie wystartowala gdyby cos nie kontaktowalo ) :roll: :roll: :roll:
Lezio111:Jak masz stary komp to tak będzie zawsze :)
Nie opowiadaj bajek, bo na bardzo starych kompach XP nie pójdzie :lol:
Fin najprawdopodobniej musisz zaktualizować BIOS.
Lezio111:Jak masz stary komp to tak będzie zawsze :)
Nie opowiadaj bajek, bo na bardzo starych kompach XP nie pójdzie :lol:
Fin najprawdopodobniej musisz zaktualizować BIOS.
Zainslatuj łatki z microscopu. Jak masz stary komp to tak będzie zawsze :)
Strona 1 / 1