Zamykanie Windows
Czy ktoś wreszcie wyjaści jak rozwiązać problem z zamykaniem systemu XP ( z win ME czy 98 nie miałem problemów)
Mam stosunkowo nową płyte
Przegladałem forum i nikt nigdzie tego nie wyjasnił prawidłowo.
Ludzie, którzy nie maja o tym pojecia – proszę nie piszcie, nie potrzeba zbednych komentarzy tylko kompletnej instrukcji
Mam stosunkowo nową płyte
Przegladałem forum i nikt nigdzie tego nie wyjasnił prawidłowo.
Ludzie, którzy nie maja o tym pojecia – proszę nie piszcie, nie potrzeba zbednych komentarzy tylko kompletnej instrukcji
Odpowiedzi: 7
1. Przeinstaluj sterowniki do urządzeń, szczególie do grafiki i muzyki (najlepiej do wszystkiego)
2. Jeźeli uźywasz norton antivirusa to wyłącz: norton antivirus options/autoprotect/advanced/scan floppy disk in a: for boot wiruses when shutting down. U mnie to powodowało czasami zwis przy zamykaniu wina.
2. Jeźeli uźywasz norton antivirusa to wyłącz: norton antivirus options/autoprotect/advanced/scan floppy disk in a: for boot wiruses when shutting down. U mnie to powodowało czasami zwis przy zamykaniu wina.
No,to dosyć proste................. :lol:
Czynności w tej sprawie zostały fajnie opisane w Komputer Świat[Nr.1 w Polsce]EKSPERT Nr.1/2002.
Polecam i trzymam kciuki :lol: 8)
CIEKAWE,CZEMU FORMUM NIE ZALICZYŁO MI TEJ ODPOWIEDZI I POKAZAŁO ERRORRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czynności w tej sprawie zostały fajnie opisane w Komputer Świat[Nr.1 w Polsce]EKSPERT Nr.1/2002.
Polecam i trzymam kciuki :lol: 8)
CIEKAWE,CZEMU FORMUM NIE ZALICZYŁO MI TEJ ODPOWIEDZI I POKAZAŁO ERRORRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z tego co wiem to wina BIOS–u. Xp sobie nie radzi – zalecana jest aktualizacja BIOS–u
jeszcze zyję :lol:
problem jest taki:
Pojawia sie ekran końcowy " Trwa zamykanie systemu"
no i wisi, nic sie nie dzieje
problem jest taki:
jeszcze zyję :lol:
problem jest taki:
problem jest taki: