Zamykanie win98
Witam.
mam dość stary komputer mmx200 i kartę graficzna ati range II c. Mam problem z zamykaniem komputera. Przy wyłączaniu zatrzymuje się na planszy "Zamykanie systemu windows". Zasilacz ma ATX
mam dość stary komputer mmx200 i kartę graficzna ati range II c. Mam problem z zamykaniem komputera. Przy wyłączaniu zatrzymuje się na planszy "Zamykanie systemu windows". Zasilacz ma ATX
Odpowiedzi: 5
sorex1 w menagerze urządzeń po kolei wyłączając urządzenia i restartując kompa wyczaisz co Ci powoduje źe nie ma zamknięcia zacznij od karty dźwiękowej.
To jedno poza tym gdzieś w msconfig (poprawcie jak się mylę) jest taka opcja "szybkiego zamykania" powinna być odptaszona , często powodowała tego typu problemy
To jedno poza tym gdzieś w msconfig (poprawcie jak się mylę) jest taka opcja "szybkiego zamykania" powinna być odptaszona , często powodowała tego typu problemy
:shock: :? poszukaj w goglarce tam jest tego sporo jedni aktualizowali directX a inni jeszcze coś tam kombinowali. A karta graficzna moźe być taką samoą przyczyną jak np. sieciuwka i konflikt z przerwaniami, tu moźna klepać bez końca. Goglarka i experymęty jedyne co widzę no chyba źe ktoś jeszcze coś zapoda.
Łatka nic nie pomogła i ten "strzał" tez nie za wiele dał.
Moźe ktoś ma jakies inne pomysły??
Czy moźe to być wina sterowników do karty graficznej ??
Moźe ktoś ma jakies inne pomysły??
Czy moźe to być wina sterowników do karty graficznej ??
Moźe pomoźe to. Zrób tak daj Start –Uruchom i strzel rundll32 krnl386.exe,exitkernel, i palnij w Enter.
powinien się zamknąć jak by dostał w głowę :wink:
powinien się zamknąć jak by dostał w głowę :wink:
http://windows.online.pl/box/shutdown.htm – sprawdź, proszę, tę łatkę.
Strona 1 / 1