Zamykanie systemu XP

Witam :D
podczas zamykania systemu windows XP Prof. mam komunikat ze moge teraz bezpiecznie wyłaczyć komputer a przecieź mam obudowe czy tam zasilacz ATX !
i dopuki nie przycisne i przytrzymam kilka sekunk przysisku power komputer nie wylaczy mi sie

Odpowiedzi: 8

chyba jest wolnosc na tym forum w granicach zdrowego rozsadku

ta moja ikonka (mam wieksza fotke) to na niej pisze KGB
Maybach
Dodano
14.07.2003 01:26:24
EL NINO:
Historia sie klania

Co było na fladze ZSRR – sierp i młot, a takźe inne państwa komunistyczne uźywają tego znaku, na skutek tego reźimu giną miliony ludzi.

http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=1462 – regulamin punkt f)

A jeśli to jest odznaczenie wojskowe to nikogo innego jak źołnieźa armii czerwonej

:!: [/b]
kirdian
Dodano
14.07.2003 01:25:16
loju:
Panie Majbach, czy uwaźasz źe twoje logo jest odpowiednie?
Ja uwazam ze tak – to jakies odznaczenie wojskowe.
loju:
Jak widze zawiera sierp i młot – czyli symbol komunizmu, symbol ZSRR jak i równieź stalinizmu.
O czym Ty piszesz loju ? Jakiego komunizmu czy tez stalinizmu ? Sierp i mlot to symbole Chlopa i Robotnika. Historia sie klania a ja apeluje zebys sie przestal czepiac pierdoł.

artekm, skorzystaj z linka podanego przez aligatora.
EL NINO
Dodano
14.07.2003 00:53:41
Panie Majbach, czy uwaźasz źe twoje logo jest odpowiednie? Jak widze zawiera sierp i młot – czyli symbol komunizmu, symbol ZSRR jak i równieź stalinizmu. Apeluje źebyś zmienił logo. Czy moźe słyszałeś coś o zbrodni katyńskiej :?: Pomyśl o tym co prezentuje twoje logo.
kirdian
Dodano
13.07.2003 23:03:49
Stary mam prośbe. Mam identyczny problem, ale nie mogę znaleść nic na ten temat. Pomocy !
artekm
Dodano
13.07.2003 22:45:03
@aligator

masz racje ale wiadomo jesten nowy na przyszłość będę pamiętał

edit

znalazlem informacje , działa to znaczy zamyka sie :D
Maybach
Dodano
11.07.2003 14:34:04
@aligator

masz racje ale wiadomo jesten nowy na przyszłość będę pamiętał

edit

znalazlem informacje , działa to znaczy zamyka sie :D
Maybach
Dodano
11.07.2003 14:34:04
Nowy kolego Maybach a czy przed napisaniem na forum o swoim problemie włoźyłeś choć trochę wysiłku i uźyłeś opcji "szukaj". Problem dość często omawiany, a więc porzuć lenia i do dzieła. Wpisz swój problem TU a na pewno coś znajdziesz...
a jak nie to dopiero zgłoś się ponownie tutaj... :wink:
aligator
Dodano
11.07.2003 12:52:37
Maybach
Dodano:
11.07.2003 12:42:12
Komentarzy:
8
Strona 2 / 2