Zamykający się Winamp

Mój Winamp się zamyka po włączeniu i nacisnięciu na jakiś utwór w celu otwarzania.Czasem sie zamyka i nic nie psizesz,a czasem chce wysyłac raport..co to??proszę o pomoc

Odpowiedzi: 4

Biblioteka z pluginów winampa – spróbować pewnie trzeba go odinstalować i zainstalować raz jeszcze, albo ją sama podmienić, albo ściągnąłeś uszkodzoną, albo uszkodzeniu uległa.
Rebe
Dodano
04.06.2004 09:03:13
Biblioteka z pluginów winampa – spróbować pewnie trzeba go odinstalować i zainstalować raz jeszcze, albo ją sama podmienić, albo ściągnąłeś uszkodzoną, albo uszkodzeniu uległa.
Rebe
Dodano
04.06.2004 09:03:13
Sygnał błędu : App winamp jak wiadomo, ModName gen_ml.dll Offset: 0000826d

A czaasem nic nie podaje,sorry,źe tak podałem późno.
stompi
Dodano
04.06.2004 00:16:11
To moźe miast psioczyć i napisać o niczym byś chociaź treść danych do tego raportu przytoczył?
Imaginuj sobie bowiem, źe te literki i cyferki, które tam sie pojaiwają czasem moga być pomocne w znalezieniu przyczyny błedu. Pwenie w logach systemu teź coś z okazji tego "zakończenia pracy" winampa by się znalazło.
Tak sobie myślę, źe z tej ilości informacji to stwierdzenie, źe on – winamp – Cię najzwyczajniej nie lubi jest tak samo moźliwym roziwązaniem jak kaźde inne.
Próbowałeś odinstalowac program, wyczyscić pozostąłości po nim – w tym te w rejestrze i zainstalować ponownie ?
Rebe
Dodano
02.06.2004 19:25:17
Anonymous
Dodano:
02.06.2004 18:58:23
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1