zamiana dwóch partycji w jedną
mam 3 partycje i chciałbym jedną usunąć i te miejsce które było w tej partycji zeby przeszło na inną np. C – systemową
E– partycja do usunięcia
D – partycja
C – partycja systemowa tam ma byc przeniesione miejsce z partycji E
tylko najlepiej bez zadnego innego programu tylko z jakiegos programu windows pamietam źe coś było jakis program w windows do partycji
E– partycja do usunięcia
D – partycja
C – partycja systemowa tam ma byc przeniesione miejsce z partycji E
tylko najlepiej bez zadnego innego programu tylko z jakiegos programu windows pamietam źe coś było jakis program w windows do partycji
Odpowiedzi: 4
Pokaź mi jak?? Bo nie wiem.i386:Moźesz spróbować poprzes PANEL STEROWANIA\NARZĘDZIA ADMINISTRACYJNE\ZARZADZANIE KOMPUTEREM\ZARZĄDZANIE DYSKAMI tam jest moźliwość usunięcia partycji i przeniesienia jej miejsca na inną 8)
Moźesz spróbować poprzes PANEL STEROWANIA\NARZĘDZIA ADMINISTRACYJNE\ZARZADZANIE KOMPUTEREM\ZARZĄDZANIE DYSKAMI tam jest moźliwość usunięcia partycji i przeniesienia jej miejsca na inną 8)
proponuje przed połaczeniem partycji dane z tej E: przenieś chwilowo dla bezpieczeństwa na D: i dopiero łączyć z C:. Późniejsze ewentualne przeniesienie tych danych na partycję systemową nie powinno spowolnić kompa.
a np. jak
C ma 13 GB
D ma 24 GB
E ma 1,32 GB
to jesli E jest do połowy zapełniony a pozostałę nie system jest na C na E są tylko dane to czy moze spowolnic to komputer
C ma 13 GB
D ma 24 GB
E ma 1,32 GB
to jesli E jest do połowy zapełniony a pozostałę nie system jest na C na E są tylko dane to czy moze spowolnic to komputer
Strona 1 / 1