Zakłócenia w XP a Ad–aware
Z własnego doświadczenia,wszystkim młodszym uczestnikom Forum XP,polecam program Ad–aware 5 / http://www.antywirus.note.pl/ .Wiele programów ściąganych z Internetu instaluje bez naszej wiedzy szpiegów/aplikacje bez naszej wiedzy wysyłające dane do Internetu np.hasła pocztowe,statystyki odwiedzanych www.,kto z kim w gadugadu,itd.Część z tych aplikacji umiejscawia się nawet w pamięci.Część słuźy niecnym celom,jakim[?]..wiecie.Dlatego warto ściągnąć ten program i zachować higienę naszego systemu.
Pozdrawiam. 8)
Pozdrawiam. 8)
Odpowiedzi: 20
Instaluje szpiega,szpieguje podglada:) Nie przesadzajcie z tymi bzdetami bo wtedy dobiero odwiedza was panowie w czarnych garniturach z powodu tego ze zadne dane do nich na servery od was nie docieraja :)
A jeszcze jak zaczniecie zmieniach 15 razy na dzien serial systemu to kto wie:)
A jeszcze jak zaczniecie zmieniach 15 razy na dzien serial systemu to kto wie:)
B3ton uwielbia klozetować topici :D
Dlatego ogłaszam w imieniu jakiegoś moderatora który to zamkinie(najlepiej niech się podpisze)
KLOZET
Dlatego ogłaszam w imieniu jakiegoś moderatora który to zamkinie(najlepiej niech się podpisze)
KLOZET
UWAZAM TEMAT ZA ZAKOŃCZONY!
WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJĘ ZA DYSKUSJĘ NAD WYWOŁANYM PRZEZE MNIE TEMATEM.
POZDRAWIAM!
WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJĘ ZA DYSKUSJĘ NAD WYWOŁANYM PRZEZE MNIE TEMATEM.
POZDRAWIAM!
Przecierz ten trup kopci cały czas jedną fajke :D
Ach,ten nasz poczciwy Lezio,z niewybrednym słowem skierowanym do ludu...Ale,Lezio jest OK.
:D
:D
Bo to był typowy ciotmen :D
TIRE looknij sobie na temat w dziale OGLOSZENIA pt. UWAGA UWAGA i zobacz co mi sie przytrafilo i co z tym fantem zrobilem (brutalnie .......ale tak nalezalo)
TIRE looknij sobie na temat w dziale OGLOSZENIA pt. UWAGA UWAGA i zobacz co mi sie przytrafilo i co z tym fantem zrobilem (brutalnie .......ale tak nalezalo)
Wysokość inteligencji informatyków:
:arrow: CHACER (prawdziwy)
:arrow: hacker (taki sobie)
:arrow: kracker (taki cfel ot co)
:arrow: uźytkownicy
:arrow: zaawansowani
:arrow: średniozaawansowani
:arrow: zwykli
:arrow: lalusie
:arrow: Bill Gatesy i inne ciotmeny :mrgreen:
:arrow: CHACER (prawdziwy)
:arrow: hacker (taki sobie)
:arrow: kracker (taki cfel ot co)
:arrow: uźytkownicy
:arrow: zaawansowani
:arrow: średniozaawansowani
:arrow: zwykli
:arrow: lalusie
:arrow: Bill Gatesy i inne ciotmeny :mrgreen:
Lezio,haker,to niezwykle inteligentny i wykształcony
człowiek :lol: ([{pozdrawiam] :D ,który nikomu nie robi krzywdy. 8)I wie co moźna,czego nie[Arsen Lupin].
Niźszą kastą społeczną są krakerzy. :x I oni dają [do pieca...Pali się komp,ah jak przyjemnie...{?}. :arrow: Ale ich teź pozdrawiam,niech im Cybers
sprzyja. :twisted: w dojściu do najwyźszego poziomu umiejętności/poko]jow^ych`.
człowiek :lol: ([{pozdrawiam] :D ,który nikomu nie robi krzywdy. 8)I wie co moźna,czego nie[Arsen Lupin].
Niźszą kastą społeczną są krakerzy. :x I oni dają [do pieca...Pali się komp,ah jak przyjemnie...{?}. :arrow: Ale ich teź pozdrawiam,niech im Cybers
Lezio,haker,to niezwykle inteligentny i wykształcony
Ja podejrzewam jedną osobe(mianowicie poinformuje cię na ten temat). Ale ktoś musiał być hacerem, na forum nie spotkaliśmy jeszcze kogoś który mówił coś o chacerstwie. Ale to jest niebezpieczne. Bardzo niebezpieczne. :twisted: :x
Lezio,to ciekawy temat,moźe go rozwiniesz dla "zielonookich"?
UWAGA!!!!: O 17,30 zopstałem na tym forum zaatakowany przez hakera.Mój system obronny wyłączył
IE.Wysłał teź powiadomienie do sieci.[{ale mam tego fachowca na widelcu,wszystkie namiary zarejestrowała obrona}].Rozumiem te gierki, ale.....nie tutaj.To hamstwo!!!!!!!!!TU JEST AZYL,DO CHOLERY!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted:
UWAGA!!!!: O 17,30 zopstałem na tym forum zaatakowany przez hakera.Mój system obronny wyłączył
IE.Wysłał teź powiadomienie do sieci.[{ale mam tego fachowca na widelcu,wszystkie namiary zarejestrowała obrona}].Rozumiem te gierki, ale.....nie tutaj.To hamstwo!!!!!!!!!TU JEST AZYL,DO CHOLERY!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted:
Lezio,to ciekawy temat,moźe go rozwiniesz dla "zielonookich"?
A jak sprzedasz komp z trojanami? Moźe węcej to bie zapłacą za trojany :D Ale najlepiej mieć system na ramdysku wtedy nawet wirusy go nie wezmą :D
Nie,mówią,źe najlepiej sprzedać komputer.Nie będzie trojanów!! :lol:
Nie,mówią,źe najlepiej sprzedać komputer.Nie będzie trojanów!! :lol:
A nie lepiej wyjąć karte sieciową :D
Przetnij kabel telefoniczny :mrgreen:
nic przez taki firawall nie przejdzie. :mrgreen:
nic przez taki firawall nie przejdzie. :mrgreen:
To ja jestem zabepiczony na sto dwa :D
4 antiviry( piąty do zainstalowania), firevall, anti trojan, ad–aware, ochrona przez router, co jeszcze potrzeba? :D
4 antiviry( piąty do zainstalowania), firevall, anti trojan, ad–aware, ochrona przez router, co jeszcze potrzeba? :D