Zainicjowanie aplikacji !!!POMOCY!!!
Siema. Mam problem z wyłączeniem kompa. Mam win XP i gdy klikam na zamknij pojawia się okienko w którym pisze: Zainicjowanie aplikacji nie powiodło się. (lub coś w tym stylu). Czy da się to jakoś usunąć? Czy to jest powaźny problem? POMOCY!!! :(
Odpowiedzi: 3
No to sie nie ciesz za bardzo bo masz zasyfiony komputer :wink: . Otworz menedzera procesow, wylacz proces o nazwie winnet.exe i nastepnie wykasuj taki plik z dysku. Sprawdz rowniez rejestr przeszukujac go (CTRL+F) z ta nazwa – "winnet.exe". Mozliwe ze znajdziesz to w ktoryms kluczu run. Zerknij rowniez do klucza HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{00000000–0000–0000–0000– 000000000000}, i wykasuj podklucz "InProcServer32alibi15:To jakis program winnet.exe !!!
(jesli masz cos takiego).
Zrob oczywiscie wczesniej kopie rejestru lub tylko samych kluczy ktore modyfikujesz.
To jakis program winnet.exe !!! Gdy to wyskakuje to wtedy to pisze.
Panel sterowania –> Opcje zasilania –>Zaawansowane,przyciski zasilania,Kiedy w komputerze zostanie nacisniety przycisk zasilania:Sprawdz czy masz ustawione Zamknij system.
Mozesz sprawdzic te ustawienia,moze to da efekt,jesli nie to nie mam innych pomyslow.
Mozesz sprawdzic te ustawienia,moze to da efekt,jesli nie to nie mam innych pomyslow.
Strona 1 / 1