Zagubione 3,5 gb miejsca na dysku C:

Witam, mam ogromniasty problem ( jak dla mnie ).

Mianowicie po jakims czasie moja uwage przyciagnelo wolne miejsce na dysku C: ( system ), Partycja ma wielkosc 10 GB, pliki zajmuja 3,7 bg,  wolne miejsce to 2,8 gb = 6,5 a gdzie 3,5 gb ??

Zrobilem defragmentacje pliku wymiany page,sys, a takze defragmentacje dysku w roznych programach defragmentujacych min. o&o defrag, diskeeper 9.0 pro, Norton speed disk i standardowym  defragmentatorem WinXp, pousuwalem tez pliki przywracania systemu ( juz wczesniej, wiec troszke miejsca mi doszlo bo mialem 400 mb wolnego - teraz mam 2,8 gb wolnego ...)

Prosilbym o lopatologiczne wytlumaczenie jak i co mam zrobic zeby odzyskac zagubione miejsce, bo po za jakis czas zabraknie mi wogole miejsca....

POZDRAWIAM !!

Odpowiedzi: 1

Należy wyłączyć Norton'owską ochronę kosza, IMO.
damiancore
Dodano
07.05.2006 23:06:42
  • Rebe 08.05.2006 09:03:36

<DIV>Nortonowy kosz to jedno, a drugie to pewnie jakieś przywracanie pracujące na pełnych obrotach.</DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>PS.</DIV> <DIV>Szczegółowe omówienie przyczyn "znikania miejsca" podawane już było więcej niz parę razy.</DIV>

• pulkownik 08.05.2006 10:09:13

A możesz masz ukrytą partycję odzyskiwania? Sam instalowałeś system? Może jak kupiłeś gotowy komputer to miałeś preinstalkę Windowsa.

• Fenix1607 11.05.2006 20:31:15

<DIV>juz sobie poradziłem. przenioslem plik wymiany i zoptymalizowalem go, pozatym usunalem wszystkie punkty przywracania i znalazlem swoje zagubione jak i potrzebne miejsce - dziekuje wszystkim za wypowiedź.</DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>Zamykamy - POZDRAWIAM</DIV>

Fenix1607
Dodano:
07.05.2006 21:36:54
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1