Zagraniczny komputer
Hey :!: Czy mozecie mi powiedziec z jakimi "problemami" w uzytkowaniu, instalacji itd. jest zwiazane zakupienie komputera dajmy na to w Niemczech. Czy jak zainstaluje polskiego Windowsa to wszystko bedzie cacy, czy nie beda mi sie przypadkiem niemieckie komunikaty pokazywaly...mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :)
Odpowiedzi: 13
@piotrek_czuby
Zrób kopię starego BIOSu – zawsze moźe, dajmy na to prad pierdyknąć i leźysz
Zrób kopię starego BIOSu – zawsze moźe, dajmy na to prad pierdyknąć i leźysz
dokłanie tak jak napisałeś. dzieki
Anie TUSL2–C ?
Jeźeli tak to :
http://www.asus.it/support/download/item.aspx?ModelName=TUSL2–C&Type=All&SLanguage=en–us
i przejśc do zakladki "BIOS" – ew. powtórzyć z zanaczeniem opcji "BETA"
to ,źeby pokazac, źe umiem ...googli uźyć.
Jeźeli tak to :
http://www.asus.it/support/download/item.aspx?ModelName=TUSL2–C&Type=All&SLanguage=en–us
i przejśc do zakladki "BIOS" – ew. powtórzyć z zanaczeniem opcji "BETA"
to ,źeby pokazac, źe umiem ...googli uźyć.
Rebe:Jak cholera – najczęsciej trzeba mieć ....dyskietkę, znać model komputera/płyty głownej i umieć posługiwać się ...googlami źeby BIOS znaleźć.
mozesz mi znalezc link do mojego biosu?
Plytka asus tusl–2c???
z góry dziekuje
No to jezeli tylko to to coś myślę źe dam sobie radę :) :) :) :lol:
Jak cholera – najczęsciej trzeba mieć ....dyskietkę, znać model komputera/płyty głownej i umieć posługiwać się ...googlami źeby BIOS znaleźć.
EL NINO:Wystaczy upgrade BIOSu aby wszystko w nim bylo po angielsku
Trudne to jest :?:
Wystaczy upgrade BIOSu aby wszystko w nim bylo po angielsku (jesli rzeczywiscie jest po niemiecku), natomiast system jesli zostanie niemiecki to czego sie spodziewasz ? Wystarczy go zmienic.
No właśnie międzyinnymi o to mi chodzi, bo kiedyś juź sprowadziłem jakiegoś złoma źeby go tu opchnąć i wszystko począwszy od biosa a skończywszy na Windowsie mial po niemiecku...
ja to kiedys bawiłem sie kompem niemieckim to bios był ustawiony na jezyk niemiecki :/
No to dobrze. Chodzi mi o kompa zwykłego, nie laptopa. Dzieki za pomoc
heh raczej po calkowitym formatowaniu dysku nie powinny sie objawiac takie komuntkaty, przeciez w polsce chyba nie ma fabryk np procesorow :wink:
Jakiego komputera ? Zwyklej skrzyni czy tez laptopa ? Bo jesli laptop, to klawiatura deko inna moze byc. Natomiast przy zwyklym kompie w jakim jezyku komunikaty beda Ci wyskakiwac, jesli system bedzie polski ? No chyba ze powietrze mu nie bedzie pasowalo, to w esperanto zacznie szprechac :mrgreen: .
Strona 1 / 1