zagłada?
jak myslicie czy swiat czeka zagłada (w ciagu najblirzszych 20 lat)przez efekt cieplarniany??
Odpowiedzi: 20
bardziej prawdopodobne jest źe któreś kraje się pokłócą i zaczną wypuszczać głowice nuklerane, bomby wodoowe i inne badziewia.Dobrze źe te araby Bin Ladeny i te inne gnojki nie maja teraz takiego czegoś(chyba nie mają).
P.S.–Wiecie źe do iraku i tych innych karajów nie moźna przewozić PS2?Bo jest w nich procesor, który moze posłuźyc do budowy bomby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
P.S.–Wiecie źe do iraku i tych innych karajów nie moźna przewozić PS2?Bo jest w nich procesor, który moze posłuźyc do budowy bomby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ja sobie tak myślę:
Znam gościa ksywką Gofer co wali dziennie na siłownię i pakuje w zad takie koksy źe kosmos.
I przyjedzie któregoś dnia Green Peace i napisze na ścianie siłowni "GOFER NIE"
Gofer po siłowni bije ludzi i gwałci kobiety, w wolnych chwilach siedzi w więzieniu i tam terz pakuje na pakerni/koksy.
I wiecie co? Maźy mu siękariera polityka.
Wnosek:
Wystarczy źe dwóm takim Gofrom ziszczą się maźenia i w dodatku nie będą się daźyli sympatią a akcja będzie działą się między granicami Chiny – Rosja czy coś w tym stylu to myślęźe meteoryt nie będzie miał w co trafić.
Znam gościa ksywką Gofer co wali dziennie na siłownię i pakuje w zad takie koksy źe kosmos.
I przyjedzie któregoś dnia Green Peace i napisze na ścianie siłowni "GOFER NIE"
Gofer po siłowni bije ludzi i gwałci kobiety, w wolnych chwilach siedzi w więzieniu i tam terz pakuje na pakerni/koksy.
I wiecie co? Maźy mu siękariera polityka.
Wnosek:
Wystarczy źe dwóm takim Gofrom ziszczą się maźenia i w dodatku nie będą się daźyli sympatią a akcja będzie działą się między granicami Chiny – Rosja czy coś w tym stylu to myślęźe meteoryt nie będzie miał w co trafić.
snekkar:kiedyś ktoś powiedział " Nie odziedziczyliśmy ziemi po naszych przodkach,lecz poźyczyliśmy ja od naszych dzieci"
wiec mysle ze warto o nich pomyslec ( nie chciałbys chyba zeby kiedyś zamarzły czy upiekły sie na własnej planecie i zeby przekilinały swoich przodkow)
nie czekajmy az bedzie za pozno...
wiec prosze wszyscy ograniczmy jazde samochodami, palenie smieci itp.
Zielony się znalazł :mrgreen:
Ja się zgadzam z zaczki, to moźe nastąpi w daaaaalekiej przyszłości, my tego nie doczekamy.
Damianos:Ja nie wiem w ogóle po co taki temat. Co ma być to będzie w prorokowanie bawił się nie będę bo mnie później jakim Nostradamusem II obwołają :mrgreen: .
to nie takie hip– hop :)
naleźyz zauwaźyć ze to człowiek przyczynił sie do efektu cieplarnianego (poza tym wulkany , pozary lasow itp) i to w duźym stopniu :(
Damianos:Ja nie wiem w ogóle po co taki temat.
a po to jest ten temat zebysmy sie wszyscy zastanowili nad tym co robimy
np.
zamiast jechać do sklepu kilometr samochodem(bo mu si enie chce na nogach) to niech podejdzie, a jeśli nie ma czasu to niech z MPK zkorzysta, a jak nie pasuje MPK tojeszcze lebszym rozwiazaniem bedzie rower :)
zaczki:hmmmm...mysle ze nasze pokolenie chyba nie powinno sie zamartwiac takimi sprawami moze kiedys w dalekiej przyszlosci nadejdzie cos w rodzaju "Armageddonu" lecz my raczej tego nie doswiadczymy,bo zycie jest krotkie a czas plynie...
ale zapomniałeś chyba o tym ze ponas beda inni
kiedyś ktoś powiedział " Nie odziedziczyliśmy ziemi po naszych przodkach,lecz poźyczyliśmy ja od naszych dzieci"
wiec mysle ze warto o nich pomyslec ( nie chciałbys chyba zeby kiedyś zamarzły czy upiekły sie na własnej planecie i zeby przekilinały swoich przodkow)
nie czekajmy az bedzie za pozno...
wiec prosze wszyscy ograniczmy jazde samochodami, palenie smieci itp.
hmmmm...mysle ze nasze pokolenie chyba nie powinno sie zamartwiac takimi sprawami moze kiedys w dalekiej przyszlosci nadejdzie cos w rodzaju "Armageddonu" lecz my raczej tego nie doswiadczymy,bo zycie jest krotkie a czas plynie... :D
Ja zagładę bym bardziej skierował na ewentualny rozpad Księźyca.
a grał ktoś w neverwinter nights tam była taka "piosenka" zagłada, zagłada, da da da da da :D
A źeby nie oskarźono mnie o spam to powiem źe ja w to nie wierze co ma być to będzie! jak wyginiemy to karaluchy nas zatąpią :lol:
A źeby nie oskarźono mnie o spam to powiem źe ja w to nie wierze co ma być to będzie! jak wyginiemy to karaluchy nas zatąpią :lol:
snekkar:jak myslicie czy swiat czeka zagłada (w ciagu najblirzszych 20 lat)przez efekt cieplarniany??
Mało kto mówi o tym iź te gazy cieplarniane, które teraz dolatuja do warstwy ozonowej, zostału "wypuszczone" 80–50 lat temu(!). Niestety tego faktu nie moge poprzec, źadnymi artykółami, lecz tylko mojim profesorem od geografii. Ufam mu, gdyź jest to niesamowicie mądru człowiek.
Jeźeli chodzi o zagłade – stawiam na asteroide.
Koniec Polski to juz nastąpił – "Kwa–kwa rules". A tak na powaznie to kolejne zlodowacenie bedzie mialo scisły związek w efektem cielprnianym, topnieniem lodowców i zmianą prądów odeanicznych. Jednak nie mamy sie co przejmowac, to dopiero pojutrze...
moim zdanie swiat zniszcza kataklizmy, ktorych postep jest nieunikniony :(
Amon–Ra:Zamiast przreklamowanym efektem cieplarnianym, naleźałoby się zastanowić nad ewentualnością o wiele bardziej skrajną – nową porą lodowcową, na którą zaczynają wskazywać światowe, długoterminowe prognozy meteorologiczne.
Hmmmmm......
Pojutrze
http://film.onet.pl/10025,,Pojutrze,film.html
Amon–Ra:odwrócenie biegunów magnetycznych; jej konotacje mogą być o wiele powazniejsze, mimo, źe samo to pojęcie jest dość abstrakcyjne
Coś w tym stylu :
Jądro ziemi
http://film.o2.pl/film/jadroziemi/
:wink:
nalezałoby wspomnieć iź większość globalnych katastrof i zagład na naszej planecie w ciągu miliów lat przypadało własnie na okres odwrócenia tychźe biegunów magnetycznych, a co miało miejsce juz razy kilka.
( tu powołałem sie na jakiś program telewizyjny, ale juź nie pamiętam jaki )
( tu powołałem sie na jakiś program telewizyjny, ale juź nie pamiętam jaki )
Zamiast przreklamowanym efektem cieplarnianym, naleźałoby się zastanowić nad ewentualnością o wiele bardziej skrajną – nową porą lodowcową, na którą zaczynają wskazywać światowe, długoterminowe prognozy meteorologiczne. Poza tym moźliwa jest jeszcze jedna potencjalna katastrofa naturalna – odwrócenie biegunów magnetycznych; jej konotacje mogą być o wiele powazniejsze, mimo, źe samo to pojęcie jest dość abstrakcyjne i przez większość mieszkaców planety nie rozumiane naleźycie.
Ja nie wiem w ogóle po co taki temat. Co ma być to będzie w prorokowanie bawił się nie będę bo mnie później jakim Nostradamusem II obwołają :mrgreen: .
efekt cieplarniany. to spisek jest jakis nie wierze w efekty cieplarniane szczegulnie w grudniu jak temp spada ponizej 0 stopni celcjusza.
Nein
gieras:sie musial wylamac :Pgusioo:Tak :mrgreen:
A o czym ten temat jest tak wogóle ?
;)
sie musial wylamac :Pgusioo:Tak :mrgreen:
Tak :mrgreen:
spiderko:nasze kochane słoneczko aź staniemy planetą podobną do marsa...
przy odrobinie szczęścia, otworz się wrota do piekła....aha zaraz, źycie to nie gra doom :mrgreen: