zaginęło 70 GB na nowym dysku....
witam
mam taki przeogromny problem
otórz postanowiłam wymienić swoje 2 twardziele na 1 większy, w efekcie zakupiłam samsunga 200 GB.
Teraz właśnie zaczęłam go formatować i okazała się, źe moźliwych do sformatowania jest jedynie 130 GB, gdzie mogło się podziać pozostałe 70 gb?
W BIOSie sprawdzałam i widzi dysk jako 200 gigowy.
Nie mam pojęcia co jest grane.
Podam parametry kompa, bo moźe jest to istotne.
procek: AMD athlon 2400
płyta główna: MSI KT4AV
ramu 512 mb
Czy ktos ma pomysł co jest u mnie grane?
Będę ogromnie wdzięczna, za pomoc, bo wolałabym wyczerpać wszystkie kombinacje, zanim udeźe do serwisu z reklamacją.
Pozdrawiam i bardzo niecierpliwie czekam aź jakiś dobry duszek udzieli mi pomocy
pozdrawiam
Joanna
mam taki przeogromny problem
otórz postanowiłam wymienić swoje 2 twardziele na 1 większy, w efekcie zakupiłam samsunga 200 GB.
Teraz właśnie zaczęłam go formatować i okazała się, źe moźliwych do sformatowania jest jedynie 130 GB, gdzie mogło się podziać pozostałe 70 gb?
W BIOSie sprawdzałam i widzi dysk jako 200 gigowy.
Nie mam pojęcia co jest grane.
Podam parametry kompa, bo moźe jest to istotne.
procek: AMD athlon 2400
płyta główna: MSI KT4AV
ramu 512 mb
Czy ktos ma pomysł co jest u mnie grane?
Będę ogromnie wdzięczna, za pomoc, bo wolałabym wyczerpać wszystkie kombinacje, zanim udeźe do serwisu z reklamacją.
Pozdrawiam i bardzo niecierpliwie czekam aź jakiś dobry duszek udzieli mi pomocy
pozdrawiam
Joanna
Odpowiedzi: 4
Juź sobie poradziłam :D
Dziękuję bardzo za pomoc, teraz wszystko jest tak, jak być powinno.
Pozdrawiam
Joanna
Dziękuję bardzo za pomoc, teraz wszystko jest tak, jak być powinno.
Pozdrawiam
Joanna
no dobra poczytałam sobie wszystko i w końcu widzę te brakujące 70 gb, tylko teraz powstał mały problemik, otóź w zarządzaniu dyskami z przestrzeni która była niewykorzystana ( bo utworzyłam 2 partycje po 20 gb, a reszte zostawiłam w spokoju)mogę utworzyć dysk logiczny, a tą przestrzeń którą system zobaczył mogę zrobić partycją. Teraz jak zrobić, źeby (brzydko pisząc) zbić to do kupy, źeby na dysku były tylko 3 partycje?
Bo ja sorry ale zupełnie nie czaję.. :(
Bo ja sorry ale zupełnie nie czaję.. :(
http://www.winguides.com/registry/display.php/1115/
system XP prof, dla pewności
Strona 1 / 1