Zadanie W Exelu
Witam mam cięzką sytuacje, zmienil mi się nauczyciel od tech inf i wziol się za nasza edukacje, szkoda tylko ze w klasie maturalnej. Potrzebuje wykonać zadanie (jesli chodzi o exela) jestem tempa bestia. Prosze o wykonanie albo przynajmniej dokladna instrukcje.
[quote]Prosta przechodzi przez dwa punkty A(x1,y1) oraz B(x2,y2). Narysuj tę prostą.[/quote]
Jesli chodze o wartosci, mogą być obojetnie jakie. Pozdrawiam i prosze o szybką pomoc.
Odpowiedzi: 4
ojjjjjjjjj młodzieńcze niczego się w życiu nie nauczysz jak wszystko inni bedą za Ciebie wykonywać
a tak poza tym jak byś chciał to byś znalazł na necie po przeczytaniu twojego postu pogrzebałem czas ok2 min. rozwiazanie jest w necie.
odkąd znajomy chciał abym mu pomógł w Accessie spasowałem z pomocy komu kolwiek, ja miałem siedzieć robić a skontaktuje się ze mną na drugi zień bo właśnie idzie na dyskotekę..... NIE NIE NIE NIGDY WIęCEJ
Skoro jest łatwe do wykonania to bierz się za robote. Pod przyciskiem F1 masz pomoc - skorzystaj z niej i poczytaj jak sie tworzy wykresy w excelu.
Niektóre rzeczy robi sie z czystej chęci pomocy biarac pod uwagę fakt iż zadanie to jest łatwe do wykonania. Pozdrawiam
[quote=kukiboss]Witam mam cięzką sytuacje, zmienil mi się nauczyciel od tech inf i wziol się za nasza edukacje, szkoda tylko ze w klasie maturalnej. Potrzebuje wykonać zadanie (jesli chodzi o exela) jestem tempa bestia. Prosze o wykonanie albo przynajmniej dokladna instrukcje.
[quote]Prosta przechodzi przez dwa punkty A(x1,y1) oraz B(x2,y2). Narysuj tę prostą.[/quote]
Jesli chodze o wartosci, mogą być obojetnie jakie. Pozdrawiam i prosze o szybką pomoc. [/quote]
Zadanie jest tak proste, że chętnie Ci pomogę za wynagrodzeniem :D
Strona 1 / 1