Zadanie W Exelu

Witam mam cięzką sytuacje, zmienil mi się nauczyciel od tech inf i wziol się za nasza edukacje, szkoda tylko ze w klasie maturalnej. Potrzebuje wykonać zadanie (jesli chodzi o exela) jestem tempa bestia. Prosze o wykonanie albo przynajmniej dokladna instrukcje. [quote]Prosta przechodzi przez dwa punkty A(x1,y1) oraz B(x2,y2). Narysuj tę prostą.[/quote] Jesli chodze o wartosci, mogą być obojetnie jakie. Pozdrawiam i prosze o szybką pomoc.

Odpowiedzi: 4

ojjjjjjjjj młodzieńcze niczego się w życiu nie nauczysz jak wszystko inni bedą za Ciebie wykonywać a tak poza tym jak byś chciał to byś znalazł na necie po przeczytaniu twojego postu pogrzebałem czas ok2 min. rozwiazanie jest w necie. odkąd znajomy chciał abym mu pomógł w Accessie spasowałem z pomocy komu kolwiek, ja miałem siedzieć robić a skontaktuje się ze mną na drugi zień bo właśnie idzie na dyskotekę..... NIE NIE NIE NIGDY WIęCEJ
andrev123
Dodano
24.09.2007 22:30:46
Skoro jest łatwe do wykonania to bierz się za robote. Pod przyciskiem F1 masz pomoc - skorzystaj z niej i poczytaj jak sie tworzy wykresy w excelu.
Żółty
Dodano
24.09.2007 02:50:22
Niektóre rzeczy robi sie z czystej chęci pomocy biarac pod uwagę fakt iż zadanie to jest łatwe do wykonania. Pozdrawiam
kukiboss
Dodano
24.09.2007 02:42:26
[quote=kukiboss]Witam mam cięzką sytuacje, zmienil mi się nauczyciel od tech inf i wziol się za nasza edukacje, szkoda tylko ze w klasie maturalnej. Potrzebuje wykonać zadanie (jesli chodzi o exela) jestem tempa bestia. Prosze o wykonanie albo przynajmniej dokladna instrukcje. [quote]Prosta przechodzi przez dwa punkty A(x1,y1) oraz B(x2,y2). Narysuj tę prostą.[/quote] Jesli chodze o wartosci, mogą być obojetnie jakie. Pozdrawiam i prosze o szybką pomoc. [/quote] Zadanie jest tak proste, że chętnie Ci pomogę za wynagrodzeniem :D
Szarek1988
Dodano
24.09.2007 00:27:45
kukiboss
Dodano:
23.09.2007 16:49:34
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1