Zacinka w XP
Witam. Czy macie nieraz taki problem z XP jak ja. Nie raz jak włącze kompa to po prostu zacina mi się XP. Tzn co jakiś czas wszystko staje na chwile i nie da sie nic zrobic, ale po chwili puszcza. Nie wiem od czego tak się dzieje. Nie zawsze to się powtarza. Kompa mam nie za starego, więc to nie jest wina sprzętu ale chyba systemu. To samo zauwaźyłem kiedyś u kumpeli. Moźe mieliście ten sam problem i jakoś go rozwiązaliście. Dzięki za odpowiedzi.
Odpowiedzi: 4
No tylko ze jak juź zacznie się zacinać to juź nie przestaje wogóle aź do wyłączenia i odczekania.
Moźliwe źe uruchamia sobie jakieś niewidoczne procesy i zanim wszystko załaduje wszystko co mu jest do szczęscia potrzebna to troszeczke trwa Zobacz sobie moźe coś takiego
:arrow: uruchom
:arrow: msconfig
:arrow: uruchamianie
:arrow: zostaw tylko potrzebne rzeczy resztę odznacz
to tyle powinno pomóc a jak nie to nie mam pojęcia
:arrow: uruchom
:arrow: msconfig
:arrow: uruchamianie
:arrow: zostaw tylko potrzebne rzeczy resztę odznacz
to tyle powinno pomóc a jak nie to nie mam pojęcia
Własnie ze jak się zacina to zawsze od uruchomienia kompa. Bo jakby po jakims czasie chodzenia to bym rozumial ze mógłby sie przegrzewać. Ale to jest dziwne cze jak sie zacina to zaraz po starcie.
czy system sie zawiesza po dłuźszej pracy czy występuje to teź w niedługim czasie po uruchomieniu kompa? moźe to wina chłodzenia sprzędu (na radiatorach mógł osiąść kurz) i np. karta graficzna się przegrzewa...
Strona 1 / 1