zacinajace sie filmy –i to jest b.dziwne
:D abitNF7nforce2–alhlon200+ wdcaviar80gb7200 256ddr333mhz Ati9000pro winXPen+sp1
kodeki = divx5.1 + xvid
filmy wszystie sie otwieraja.
Zacinaja mi sie filmy ale dziwnie bo co 10,15,3min.
Skutek jest taki ze idzie sobie film i nagle cos przytnie na 2sek i ponownie jest ok. Zauwazyłem ze napisy tez w tym momencie przycinaja sie. Skonczyły mi sie pomysły. Nie jest to wina ustawien codeka(postprocesingu). Moze kompilacja
Ja juz sam nie wiem.
Prosze o profesjonale podpowiedzi prawdziwych fachowców.
Na forum nie znalazlem odp dlatego pytam i zaden likn nie dal mi tego czego szukalem.
wielkie dzieki
kodeki = divx5.1 + xvid
filmy wszystie sie otwieraja.
Zacinaja mi sie filmy ale dziwnie bo co 10,15,3min.
Skutek jest taki ze idzie sobie film i nagle cos przytnie na 2sek i ponownie jest ok. Zauwazyłem ze napisy tez w tym momencie przycinaja sie. Skonczyły mi sie pomysły. Nie jest to wina ustawien codeka(postprocesingu). Moze kompilacja
Ja juz sam nie wiem.
Prosze o profesjonale podpowiedzi prawdziwych fachowców.
Na forum nie znalazlem odp dlatego pytam i zaden likn nie dal mi tego czego szukalem.
wielkie dzieki
Odpowiedzi: 12
Neo ma rację zobacz K–lite, albo Nimo.
Sporo czasu pracowałem na Nimo i byłem bardzo zadowolony.
Z tym źe jest jeden feler coś się gryzie z Move Makerem 2.
Poza tym jakiego playera uźywasz ?
Ps. to juź kurde 300 post.
Neo ma rację zobacz K–lite, albo Nimo.
a moźe sprawa jest bardziej prostsza moźe filmy które
masz sa kiepsko zrobione
P.S. próbowałeś zainstalowac ffdshow są w nim róźne ustawienia moźe one ci pomogą
masz sa kiepsko zrobione
P.S. próbowałeś zainstalowac ffdshow są w nim róźne ustawienia moźe one ci pomogą
masz sa kiepsko zrobione
masz sa kiepsko zrobione
masz sa kiepsko zrobione
masz sa kiepsko zrobione
Osobiście poleca kodekpaka Klite, u mnie wszystko śmiga :DTomekk:Pierwsze to były wersje BETA. Teraz Winamp nie zrzera tyle pamięci.
Ale wróćmy do tematu, moze pomoźe zainstalowanie codeck packów ??
Pierwsze to były wersje BETA. Teraz Winamp nie zrzera tyle pamięci.
winampa traktowałem jako przykład – nie wiem jak teraz ale piewszy wiamp3 był mistrzem.
domin_g:(np winamp3 jest mistrzem w pozeraniu pamieci)
No mistrzem nie jest, bo u mnie pobiera bardzo malutko ramu, jest to niezauwaźalne, a kto słucha WinAmpa przy oglądaniu filmu ??
domin_g:(np winamp3 jest mistrzem w pozeraniu pamieci)
No mistrzem nie jest, bo u mnie pobiera bardzo malutko ramu, jest to niezauwaźalne, a kto słucha WinAmpa przy oglądaniu filmu ??
hmmm kompa masz dobrego :) ale spróbuj odpalic w Vplayerze i wcisnij F7 pokaze ci sie uzycie procesora i RAM. Jezeli któres z nich skacze do 100% to bedziesz juz znał przyczyne choć twój komp musi to obsłuzyc.
Na pierwszy rzut wydaje mi sie ze ma za mało wolnego ramu – bycmoze jakis program pozera ci duzą czesc ramu. (np winamp3 jest mistrzem w pozeraniu pamieci)
Na pierwszy rzut wydaje mi sie ze ma za mało wolnego ramu – bycmoze jakis program pozera ci duzą czesc ramu. (np winamp3 jest mistrzem w pozeraniu pamieci)
hmmm kompa masz dobrego :) ale spróbuj odpalic w Vplayerze i wcisnij F7 pokaze ci sie uzycie procesora i RAM. Jezeli któres z nich skacze do 100% to bedziesz juz znał przyczyne choć twój komp musi to obsłuzyc.
Strona 1 / 1