Zablokowany rejestr????
Witam wszyskich!
Mam pewien problem, który się dziś pojawił.
Nie mogę wejść w rejestr! Polecenie "regedit" z "Uruchom" nie działa, bo pokazuje się info, które dodałam w załączniku do tego posta.
Dodam, źe wczoraj formatowałam dysk i wszystko normalnie działało.
Uźywam konta administratora i niczego nie wyłączyłam!
Jedyne co zrobiłam a jest związane z rejestrem,to poprzez program TweakUI For WinXP zlikwidowałam strzałki przy skrótach i wyczyściłam menu prawoklik.
Proszę o pomoc jak włączyć regedit i w ogóle wejść w rejestr.
Po restarcie komputera bez zmian.
Co to jest??? :?
Mam pewien problem, który się dziś pojawił.
Nie mogę wejść w rejestr! Polecenie "regedit" z "Uruchom" nie działa, bo pokazuje się info, które dodałam w załączniku do tego posta.
Dodam, źe wczoraj formatowałam dysk i wszystko normalnie działało.
Uźywam konta administratora i niczego nie wyłączyłam!
Jedyne co zrobiłam a jest związane z rejestrem,to poprzez program TweakUI For WinXP zlikwidowałam strzałki przy skrótach i wyczyściłam menu prawoklik.
Proszę o pomoc jak włączyć regedit i w ogóle wejść w rejestr.
Po restarcie komputera bez zmian.
Co to jest??? :?
Odpowiedzi: 6
Zrób skan systemu programem Hijack This a następnie w pojawiającym się "logu" wykasuj wpis zakończony wyrazami "disable regedit"
U mnie zadzałało
Pozdrawiam
U mnie zadzałało
Pozdrawiam
mam ten sam problem i niewiem co zrobic Please help :(
EDIT:
Sora juz se poradziłem XP tuning naprawde zajebisty progs :D
EDIT:
Sora juz se poradziłem XP tuning naprawde zajebisty progs :D
Dzięki z góry :D
... mam pytanie: gdy hijackthis zeskanuje róźne rzeczy i pokaźe ich listę, to skąd mam wiedzieć co mogę usunąc a co nie? ....
Z doświadczenia :wink:
Uruchom program i to co się pokarze wstaw na forum – dziął Bezpieczeństwo z prośba o sprawdzenie – są to tacy, którzy to pasjami lubią :)
Dzięki...co prawda nie znalazłam rozwiązania od razu,ale w końcu!
Juź działa.
Dokonałam tego programikem hijackthis.
I mam pytanie: gdy hijackthis zeskanuje róźne rzeczy i pokaźe ich listę, to skąd mam wiedzieć co mogę usunąc a co nie?
P.S. Proszę nie krzyczeć :?
Juź działa.
Dokonałam tego programikem hijackthis.
I mam pytanie: gdy hijackthis zeskanuje róźne rzeczy i pokaźe ich listę, to skąd mam wiedzieć co mogę usunąc a co nie?
P.S. Proszę nie krzyczeć :?
wpisz fragment tego komunikatu w wyszukiwarkę forum – znajdziesz tematy z rozwiązaniem problemu.
Strona 1 / 1