Zablokowanie skrotu windowsa ?

Nie moge wlaczyc tzw. miekiego reseta (alt+ctrl+delete).Wyglada to tak jakby ten skrot byl zablokowany , po naciscnieciu go komputer wogole nie reaguje , czy wie ktos jak mozna to oblokowac ?

Odpowiedzi: 4

Gdyby Task manager zablokowany byl w rejestrze, nie otworzylby sie w zaden sposob. Chodzi tu raczej o jakas zmiane w gpedit.msc gdyz tam mozliwa jast zmiana dotyczaca klawiszy Ctrl+Alt+Del.
EL NINO
Dodano
23.08.2004 00:19:22
Czy ja napisałem, źe chcę poznać konfigurację sprzętową?
Nie.
Napisałem natomiast, źe chciałbym się dowiedzieć co co instalowałeś, usuwałes. Czy i czym sprawdząłes czy nie ma wirusow, trojanów itp.
To jednak zasadnicza róznica.
W dlaszym ciągu odsyłam do archiwum w kwestii "menager zadań".
Skoro zaś podejrzewasz rejestr to przejrzyj sobie
klucze z ciągiem "taskmenager" – tyle, źe dalej będzie to szukanie skutku, a nie przyczyny.
Rebe
Dodano
22.08.2004 18:58:39
Hmm jestesmy na forum xp wiec nie bede podawal za kazdym razem jaka mam winde :? , poza tym sprzet w tym przypadku nie ma tu nic do rzeczy. Podejrzewam ze chodzi o jakas wartosc ciagu w jakims kluczu. Tak wogole to szybko moge odpalic tzw. mieki resecik: "win"+"r" =>taskmgr ,ciekawki mnie tylko dlaczego skrot alt+ctrl+delete nie chce mi dzialac. Rebe nic mi nie pomogles :P
zuczek
Dodano
22.08.2004 18:49:25
Zakładam, ze ot XP. W konsekwencji zamiast pisać o miękkim resecie powinieneś sprawdzić w archiwum – było trochę na zblizone tematy – co napisananow w kwestii oznaczonej zwrotem "menagrezadań" i jego błędów.
Dobrze by było ównieź byś w przyszłości chcąc uzyskać skuteczna poradę podawął szczegóły mogace pomoć w znalezieniu rozwiązania – okoliczności powstania/zauwaźenia błedu, zmiany w programach jakie czyniłeś oraz czy i jakimi programami sprawdzałeś sprźet na obecność rozmaitego robactwa.
Rebe
Dodano
22.08.2004 18:38:41
zuczek
Dodano:
22.08.2004 18:13:43
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1