Zablokowane GG!!!
Witam
W szkole admin poblokował porty na ruterze, w efekcie gg nie moze sie zalogować do sieci.Czy da się w opcjach GG coś zmienić, źeby zalogowało sie?
na kompach jest winXP, z małymi moźliwościami (zablkowany rejestr itd), ale zdobyłem hasło administratora:) czy tunelowanie portów , albo co kolwiek pomoźe? pliss pomocy
W szkole admin poblokował porty na ruterze, w efekcie gg nie moze sie zalogować do sieci.Czy da się w opcjach GG coś zmienić, źeby zalogowało sie?
na kompach jest winXP, z małymi moźliwościami (zablkowany rejestr itd), ale zdobyłem hasło administratora:) czy tunelowanie portów , albo co kolwiek pomoźe? pliss pomocy
Odpowiedzi: 6
Pozostaje tylko dodac: wspanialy administrator :D
heh dzisiaj na informatyce wpisywałem w ustawieniach serwera proxy IP jednego z serwerów proxy 193.41.113.58:8080. Mój nauczyciel wyskoczył do mnie z tekstem " nie próbuj bo i tak to Ci nic nie da GG jest zablokowane i nie da rady!!" po czym zrobiłem status na dostepny :) gg zaczeło działać , zaimportowałem kontatkty ...źebyści widzieli mine nauczyciela...LOL z miejsca poleciał do siebie zrobił to samo heheh powiedział mi tylkmo tyle źe jest zaskoczony..., źe z Administartorem "walczyli" z tym gg od października LOL heheh
Dzięki za pomoc :) temat uwaźamz za zamknięty :P
Dzięki za pomoc :) temat uwaźamz za zamknięty :P
Jesli masz konto shell na jakims serverze pod linuxem to sobie postaw tam EKG i bedzie sie swobodnie przez putty laczy, hii :)
ruter jest na windowsie 2000 serwer, ale jest fizycznie nie moźliwe źebym miał dostep do niego wiec odpada. ale co to jest ICM?? hehe
Stahoo:[...]kompach jest winXP, z małymi moźliwościami (zablkowany rejestr itd), ale zdobyłem hasło administratora:) czy tunelowanie portów , albo co kolwiek pomoźe? pliss pomocy
Haslo admina do WXP nic Ci nie da, bo port sa poblokowanie na routerze/serwerze, a ten pewnie na linuxie jakims:)Oczywscie haslo moz ebyc takie samo, ale pyatnie jest czy poradzisz sobie z linuxem?
Yo. !
Sproboj w ustawieniach gadulca ustawic ze by łączył sie przez proxy – a te wybierz darmowe. czytaj ICM.
Sproboj w ustawieniach gadulca ustawic ze by łączył sie przez proxy – a te wybierz darmowe. czytaj ICM.
Strona 1 / 1