Zablkowany folder
Ciekawa sprawa. Wczoraj sprawdzalem jak funkcjonuje narzedzie do haslowania folderow w Tweaku–XP Pro. Wstawilem haslo itd i podalem mu ochrone "Moich dokumentow". Zablokowal. problem w tym, ze teraz podaje mu zeby odblokowal a lobuz nie chce. Folder z pulpitu jest pusty!!! A folder z ustawien w Dokuments and Setttings zaklódkowany!!! I co teraz zrobic???? Szkoda mi tego co tam bylo a nijak nie wiem jak to odblokowac skoro robie wszystko tak jak trzeba. Inne foldery blokuje i puszcza a tego nie chce...hmmm....pomozcie :?
Odpowiedzi: 3
poza tym to takie "zabawy" i testy chyba lepiej przeprowadzac na innych katalogach :)
No i juz po klopocie. Sam doszedlem do tego. Pomysalem ze Moje dokumenty to folder systemowy, a wiec moze wystarczy....wlasnie...przekopiowalem zakłódkowany folder na partycje D i znowu podalem Tweakowi zeby odblokowal, ale wlasnie te kopie z D. No i odblokowal:) Pozniej wkopiowalem na nowo i po klopocie :D Reinstalke przechodzilem i punkt tez....nic nie pomagalo :D
Nie miałem nigdy takiego problemu,bo miast TweakaXP Pro–uźywam Ashampoo PowerUp XP.
Jednak,moźe pomoźe reinstalacja Tweaka :?: lub przywracanie systemu do punktu sprzed zdarzeniem.
Pozdrawiam. 8)
Jednak,moźe pomoźe reinstalacja Tweaka :?: lub przywracanie systemu do punktu sprzed zdarzeniem.
Pozdrawiam. 8)
Strona 1 / 1