zabieranie ramuw win xp??

dlaczego win xp profesjonal zabiera duzo pamieci.Im wiecej pamieci dodajesz tym wiecej zbiera?

Odpowiedzi: 17

Grubs:
poluchaj kolo , to ze jeden koles z osiedla odkrywa forum i mowi o tym na osiedlu i inni ludzie sie tam rejestruja to chyba nie jest przestepstwo
Kolem Twoim jeszcze nie jestem i nie wiem czy zostane, ale jesli jest tak jak piszesz, to musze Cie przeprosic za podejrzenia. Sam jednak uznasz ze moglem miec uzasadnione watpliwosci.
Grubs:
a skoro na tym forum oczekuje sie tylko sensownych odpowiedzi to mysle ze tez sensownych pytan , to czemu ten post nie zostal usuniety , bo ma kilka postow napisanych i taki to juz moze ta ?
Jesli masz cos sensownego do powiedzenia, to oczywiscie mozesz sie udzielac i nie mam nic przeciwko temu. No a jesli chodzi o to czy ktos ma dwa posty na koncie czy 1000, to nie swiadczy o jego wiedzy i inteligencji – wystarczy zaglebic sie w tresc tego co napisal. Przeginanie z bezsensownym pisaniem rowniez jest tepione i co do tego nie miej watpliwosci.

Jeszcze raz – sorry za niesluszne podejrzenia jesli jest tak jak mowisz.

Pozwolilem sobie odblokowac ten temat aby dopisac te kilka slow.
EL NINO
Dodano
08.08.2003 03:50:28
dobra, dosc tego. nie bede komentowal twojej wypowiedzi, bo nie ma czego komentowac.

forum jest po to by sobie pomagac, a nieprzeszkadzac. jezeli masz cos jeszcze do powiedzenia, to prosze bardzo, mozesz sie wykazac, bo na forum ludzie ciagle szukaja pomocy.
The_judge
Dodano
07.08.2003 19:42:54
the_judge:
tak, zapewniam cie, ze to jest forum i w zwiazku z tym mozesz wyrazic swoje zdanie. Jednakze panuja tu pewne zasady – tak jak do domu nie wchodzisz w gumofilcach uwalonych w gnoju, tak tu nie przychodzi sie tylko po to by pieprzyc glupoty i wyrazac swoje zdanie w prymitywny sposob

A jezeli masz jakies problemy ze soba (bo widze ze lubisz mowic sam do siebie) to powinienes zglosic sie do specjalisty

do specjalisty chodze codziennie , a gnoj mam na ramieniu.
Grubs
Dodano
07.08.2003 18:45:27
poluchaj kolo , to ze jeden koles z osiedla odkrywa forum i mowi o tym na osiedlu i inni ludzie sie tam rejestruja to chyba nie jest przestepstwo , i jak widze jego denny post to pisze swoja odpowiedz, a skoro na tym forum oczekuje sie tylko sensownych odpowiedzi to mysle ze tez sensownych pytan , to czemu ten post nie zostal usuniety , co to za pytanie wogole : czemu mi ram zrzera ? to jak bym sie spytal czemu na moim 386 mi Q3 nie chodzi , jak odpowiadac sensownie na takie pytania ? moze najpierw przejzyj bezsensowne pytania i pousuwaj to nie bedzie bezsensownych odpowiedzi. a co do bezsensownych odpowiedzi czy post kolesia "dudek81" jest sensowna ? chyba nawet mniej niz moja , ale do niego sprawy nie macie nie ? bo ma kilka postow napisanych i taki to juz moze ta ?
Grubs
Dodano
07.08.2003 18:38:50
Grubs:
a jak to jest forum to chyba swoje zdanie moge wyrazic.
Oczywiscie ze mozesz wyrazic swoje sensowne zdanie.

Grubs:
a to ze mamy maskarade i jeden ip na cala siec lokalna to juz nie moja wina.
Dziwnym dla mnie jest to, ze "rejestrujecie" sie w tym samym dniu z jednego IP i piszecie jeden do drugiego w akurat tym samym temacie. Natomiast jesli jestes jedna osoba o trzech nickach to wiedz ze jestes juz pod lupa.

P.S. Twoj kolejny post Nio0on w tym temacie wywalilem ze wzgledu na slownictwo. Przyhamuj troche a mysle ze bedzie dobrze.
EL NINO
Dodano
07.08.2003 17:58:58
coz.. kots tu niepotrzebnego zamieszania narobil.. tylko poco ?? niekumam czy to ma byc zart czy co ?? a moze jakas choroba ??
gieras
Dodano
07.08.2003 16:36:37
Grubs:
niezbyt mi to zaimponowalo, takiego trace'a ja tez potrafie zapuscic

i co w zwiazku z tym ? mamy ci bic bravo ?

Grubs:
a to ze mamy maskarade i jeden ip na cala siec lokalna to juz nie moja wina.

boshe, jaki ty jestes biedny. caly swiat przeciwko tobie i jeszcze ta niedobra siec z jednym ip ...

Grubs:

tak, zapewniam cie, ze to jest forum i w zwiazku z tym mozesz wyrazic swoje zdanie. Jednakze panuja tu pewne zasady – tak jak do domu nie wchodzisz w gumofilcach uwalonych w gnoju, tak tu nie przychodzi sie tylko po to by pieprzyc glupoty i wyrazac swoje zdanie w prymitywny sposob

A jezeli masz jakies problemy ze soba (bo widze ze lubisz mowic sam do siebie) to powinienes zglosic sie do specjalisty
The_judge
Dodano
07.08.2003 10:31:38
niezbyt mi to zaimponowalo, takiego trace'a ja tez potrafie zapuscic a to ze mamy maskarade i jeden ip na cala siec lokalna to juz nie moja wina.
Grubs
Dodano
07.08.2003 01:20:26
Sluchaj no Grubs, szunaj czy tez Nio0on – czy mowi Ci cos Stowarzyszenie Troski o Dzieci i Mlodziez p.n. Oratorium Twoj Dom Krosno na ul.Wojska Polskiego 28 ?

Moze pobaw sie małym jak nie masz co robic ?
EL NINO
Dodano
07.08.2003 00:16:01
Sluchaj no Grubs, szunaj czy tez Nio0on – czy mowi Ci cos Stowarzyszenie Troski o Dzieci i Mlodziez p.n. Oratorium Twoj Dom Krosno na ul.Wojska Polskiego 28 ?

Moze pobaw sie małym jak nie masz co robic ?
EL NINO
Dodano
07.08.2003 00:16:01
obilo mi sie o uszy ze przejscie na win 3.11 powinno spowodowac ze zachowasz wiecej ram'u , a jesli chcesz xp no to trza dokupic i tyle.
Grubs
Dodano
06.08.2003 23:23:22
szunaj:
Tyle mam do powiedze ale obilo mi sie o uszy ze jak wyjebiesz
No to niewiele masz do powiedzenia i nie ma sie co dziwic. Ja natomiast powiem jedno – kazdy Twoj post zawierajacy podobne slownictwo ja wy.....wale do kosza.

To jest ostrzezenie.
EL NINO
Dodano
06.08.2003 22:06:26
Popieram
Jak zrobisz formata i będziesz miał pusty dysk bez niczego, ani jednego bajta zajętego to wogóle ci ramu nie będzie brał.
Tomekk
Dodano
06.08.2003 20:31:44
Najlepiej to format.Format najleprzy na wszystko. :wink:
theboss78
Dodano
06.08.2003 19:35:41
szunaj:
Nio0on zabiera duzo ramu bo XP to shit !
Tyle mam do powiedze ale obilo mi sie o uszy ze jak wyjebiesz z %SystemRoot%/System32 to zadziala i ramu bedzie bral tylko 30 mb

Nieźle sie uśmiałem p[o twojej wypowiedzi. A usunies wszystkie partycje to prawie wogule ramu nie będzie uźywał. :D
XeviL
Dodano
06.08.2003 19:04:45
Tyle mam do powiedze ale obilo mi sie o uszy ze jak wyjebiesz z %SystemRoot%/System32 to zadziala i ramu bedzie bral tylko 30 mb
szunaj
Dodano
06.08.2003 18:42:20
szunaj
Dodano
06.08.2003 18:42:20
Nio0oN
Dodano:
06.08.2003 16:25:40
Komentarzy:
17
Strona 1 / 1