zabieranie ramuw win xp??
dlaczego win xp profesjonal zabiera duzo pamieci.Im wiecej pamieci dodajesz tym wiecej zbiera?
Odpowiedzi: 17
Kolem Twoim jeszcze nie jestem i nie wiem czy zostane, ale jesli jest tak jak piszesz, to musze Cie przeprosic za podejrzenia. Sam jednak uznasz ze moglem miec uzasadnione watpliwosci.Grubs:poluchaj kolo , to ze jeden koles z osiedla odkrywa forum i mowi o tym na osiedlu i inni ludzie sie tam rejestruja to chyba nie jest przestepstwo
Jesli masz cos sensownego do powiedzenia, to oczywiscie mozesz sie udzielac i nie mam nic przeciwko temu. No a jesli chodzi o to czy ktos ma dwa posty na koncie czy 1000, to nie swiadczy o jego wiedzy i inteligencji – wystarczy zaglebic sie w tresc tego co napisal. Przeginanie z bezsensownym pisaniem rowniez jest tepione i co do tego nie miej watpliwosci.Grubs:a skoro na tym forum oczekuje sie tylko sensownych odpowiedzi to mysle ze tez sensownych pytan , to czemu ten post nie zostal usuniety , bo ma kilka postow napisanych i taki to juz moze ta ?
Jeszcze raz – sorry za niesluszne podejrzenia jesli jest tak jak mowisz.
Pozwolilem sobie odblokowac ten temat aby dopisac te kilka slow.
dobra, dosc tego. nie bede komentowal twojej wypowiedzi, bo nie ma czego komentowac.
forum jest po to by sobie pomagac, a nieprzeszkadzac. jezeli masz cos jeszcze do powiedzenia, to prosze bardzo, mozesz sie wykazac, bo na forum ludzie ciagle szukaja pomocy.
forum jest po to by sobie pomagac, a nieprzeszkadzac. jezeli masz cos jeszcze do powiedzenia, to prosze bardzo, mozesz sie wykazac, bo na forum ludzie ciagle szukaja pomocy.
the_judge:tak, zapewniam cie, ze to jest forum i w zwiazku z tym mozesz wyrazic swoje zdanie. Jednakze panuja tu pewne zasady – tak jak do domu nie wchodzisz w gumofilcach uwalonych w gnoju, tak tu nie przychodzi sie tylko po to by pieprzyc glupoty i wyrazac swoje zdanie w prymitywny sposob
A jezeli masz jakies problemy ze soba (bo widze ze lubisz mowic sam do siebie) to powinienes zglosic sie do specjalisty
do specjalisty chodze codziennie , a gnoj mam na ramieniu.
poluchaj kolo , to ze jeden koles z osiedla odkrywa forum i mowi o tym na osiedlu i inni ludzie sie tam rejestruja to chyba nie jest przestepstwo , i jak widze jego denny post to pisze swoja odpowiedz, a skoro na tym forum oczekuje sie tylko sensownych odpowiedzi to mysle ze tez sensownych pytan , to czemu ten post nie zostal usuniety , co to za pytanie wogole : czemu mi ram zrzera ? to jak bym sie spytal czemu na moim 386 mi Q3 nie chodzi , jak odpowiadac sensownie na takie pytania ? moze najpierw przejzyj bezsensowne pytania i pousuwaj to nie bedzie bezsensownych odpowiedzi. a co do bezsensownych odpowiedzi czy post kolesia "dudek81" jest sensowna ? chyba nawet mniej niz moja , ale do niego sprawy nie macie nie ? bo ma kilka postow napisanych i taki to juz moze ta ?
Oczywiscie ze mozesz wyrazic swoje sensowne zdanie.Grubs:a jak to jest forum to chyba swoje zdanie moge wyrazic.
Dziwnym dla mnie jest to, ze "rejestrujecie" sie w tym samym dniu z jednego IP i piszecie jeden do drugiego w akurat tym samym temacie. Natomiast jesli jestes jedna osoba o trzech nickach to wiedz ze jestes juz pod lupa.Grubs:a to ze mamy maskarade i jeden ip na cala siec lokalna to juz nie moja wina.
P.S. Twoj kolejny post Nio0on w tym temacie wywalilem ze wzgledu na slownictwo. Przyhamuj troche a mysle ze bedzie dobrze.
coz.. kots tu niepotrzebnego zamieszania narobil.. tylko poco ?? niekumam czy to ma byc zart czy co ?? a moze jakas choroba ??
Grubs:niezbyt mi to zaimponowalo, takiego trace'a ja tez potrafie zapuscic
i co w zwiazku z tym ? mamy ci bic bravo ?
Grubs:a to ze mamy maskarade i jeden ip na cala siec lokalna to juz nie moja wina.
boshe, jaki ty jestes biedny. caly swiat przeciwko tobie i jeszcze ta niedobra siec z jednym ip ...
Grubs:a jak to jest forum to chyba swoje zdanie moge wyrazic.
tak, zapewniam cie, ze to jest forum i w zwiazku z tym mozesz wyrazic swoje zdanie. Jednakze panuja tu pewne zasady – tak jak do domu nie wchodzisz w gumofilcach uwalonych w gnoju, tak tu nie przychodzi sie tylko po to by pieprzyc glupoty i wyrazac swoje zdanie w prymitywny sposob
A jezeli masz jakies problemy ze soba (bo widze ze lubisz mowic sam do siebie) to powinienes zglosic sie do specjalisty
niezbyt mi to zaimponowalo, takiego trace'a ja tez potrafie zapuscic a to ze mamy maskarade i jeden ip na cala siec lokalna to juz nie moja wina.
a jak to jest forum to chyba swoje zdanie moge wyrazic.
a jak to jest forum to chyba swoje zdanie moge wyrazic.
Sluchaj no Grubs, szunaj czy tez Nio0on – czy mowi Ci cos Stowarzyszenie Troski o Dzieci i Mlodziez p.n. Oratorium Twoj Dom Krosno na ul.Wojska Polskiego 28 ?
Moze pobaw sie małym jak nie masz co robic ?
Sluchaj no Grubs, szunaj czy tez Nio0on – czy mowi Ci cos Stowarzyszenie Troski o Dzieci i Mlodziez p.n. Oratorium Twoj Dom Krosno na ul.Wojska Polskiego 28 ?
obilo mi sie o uszy ze przejscie na win 3.11 powinno spowodowac ze zachowasz wiecej ram'u , a jesli chcesz xp no to trza dokupic i tyle.
No to niewiele masz do powiedzenia i nie ma sie co dziwic. Ja natomiast powiem jedno – kazdy Twoj post zawierajacy podobne slownictwo ja wy.....wale do kosza.szunaj:Tyle mam do powiedze ale obilo mi sie o uszy ze jak wyjebiesz
To jest ostrzezenie.
Popieram
Jak zrobisz formata i będziesz miał pusty dysk bez niczego, ani jednego bajta zajętego to wogóle ci ramu nie będzie brał.
Jak zrobisz formata i będziesz miał pusty dysk bez niczego, ani jednego bajta zajętego to wogóle ci ramu nie będzie brał.
Najlepiej to format.Format najleprzy na wszystko. :wink:
szunaj:Nio0on zabiera duzo ramu bo XP to shit !
Tyle mam do powiedze ale obilo mi sie o uszy ze jak wyjebiesz z %SystemRoot%/System32 to zadziala i ramu bedzie bral tylko 30 mb
Nieźle sie uśmiałem p[o twojej wypowiedzi. A usunies wszystkie partycje to prawie wogule ramu nie będzie uźywał. :D
Nio0on zabiera duzo ramu bo XP to shit !
Tyle mam do powiedze ale obilo mi sie o uszy ze jak wyjebiesz z %SystemRoot%/System32 to zadziala i ramu bedzie bral tylko 30 mb
Nio0on zabiera duzo ramu bo XP to shit !
Strona 1 / 1