Zabezpieczenie partycji przed innym windowsem WYZWANIE

Problem jest nie mały juz pare razy zabezpieczyłem
znalazłem na to dwa sposoby:
1. skozystałem z zakładki zabezpieczenia ale po pewnym czasie zostało to złamane
2. wyczytałem w necie jak ukryc dane partycje(tak aby były niewidoczne)lecz i to zostało złamane
Moźe źebym wiedział jak ten drugi sposub został złamany moźe cos bym wykombinował lecz niemoge dojść
Prosze pomuźcie bo niewiem co robić obydwa windowsy to xp i systemy plików są na ntfs. Czekam na podpowiedzi. :roll:

Odpowiedzi: 3

Chodzi mi oto, źe musze zabezpieczyć 2 partycje przed innym uźytkownikiem komputera, który posiada drugiego windowa jak wcześniej pisałem na początku skorzystałem z zakładki windowa zabezpieczenia, ale zostało to w ten sposób rozszyfrowane, źe drugi uźytkownik porostu teź ją sobie włączył w opcje folderów i dodał siebie i tyle z moich zabezpieczeń.
W drugim sposobie porostu wszedłem w jego system i ukryłem partycje źeby były w jego windowsie niewidoczne, lecz jakimś sposobem obszedł to, lecz nie wiem jakim. Proszę oto źeby ktoś mi doradził jakiś dobry sposób na zabezpieczenie partycji lub udoskonalenie metody, która juź stosowałem.
mbukal2
Dodano
16.01.2006 11:38:45
Bardzo mi się podaoba "złamanie zakładki", choć kompletnie nie iwem co to znaczy.

A tak dane zaszyfrować np. ?
Rebe
Dodano
16.01.2006 08:07:01
Ale co Ty wogóle chcesz zrobić?

W Twoim poście jest więcej niewiadonych, niź w zadaniach z matmy, jakie mi przyszło rozwiązywać do tej pory.
damiancore
Dodano
15.01.2006 22:54:57
mbukal2
Dodano:
15.01.2006 21:43:55
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1