Zabezpieczenie Licencja pliku wmv :(
Mam takie pytanko dotyczace plikow a/v zabezpieczonych licencja. Co jesli pobierzemy taki plik dostaniemy licencje i w zasadzie majac wsjo co potrzebne jesli tylko wyskoczymy z netu lub bedziemy chcieli odtworzyc bez podlaczenia do netu rodzi sie kicha bo pan i wladca Bill twierdzi ze jesli sie nie podoba to twoja sprawa. Fakt problem dotyczy tylko WMP ale taki syf nawet jasli juz wszysko sie ma to jeszcze connect do netu za kazdym razem odtwarzania
Dlatego zanim wyp... ten wmv w cholere to jeszcze tylko pytanko czy naprawde nie da sie tego ominac i nie chodzi mi tu olanie licencji (co tez w zasadzie..) ale o mozliwosc odtworzenia zbioru majac ta licencje bo przy podlaczeniu do netu Bill sobie rejestruje co jego podwladni ogladaja a fakt wtedy moge odtworzyc to g... komu jak komu ale Microshit nie odpuszcze i bede sam staral sie to zlamac tyle tylko ze moze juz to ktos zrobil.
Podrawiam – Niech zyje wolnosc
Dlatego zanim wyp... ten wmv w cholere to jeszcze tylko pytanko czy naprawde nie da sie tego ominac i nie chodzi mi tu olanie licencji (co tez w zasadzie..) ale o mozliwosc odtworzenia zbioru majac ta licencje bo przy podlaczeniu do netu Bill sobie rejestruje co jego podwladni ogladaja a fakt wtedy moge odtworzyc to g... komu jak komu ale Microshit nie odpuszcze i bede sam staral sie to zlamac tyle tylko ze moze juz to ktos zrobil.
Podrawiam – Niech zyje wolnosc
Odpowiedzi: 2
Wiec nie da sie w zaden sposob odtworzyn takiego pliku? Konwersja tez nic nie da? Jak sprawdzic czy jakies wmv jest zabezpieczone?
Tak niestety jest. Nie ma na to wyjścia. Licencję moźesz olać ale nawet olana dalej będzie obowiązywać.
Strona 1 / 1