Zabezpieczenie folderów hasłem
Witam. Jest program do zabezpieczenia folderów hasłem?
Odpowiedzi: 13
Dobra mam juź Folder Guard... Ale łatwy jest sposób aby uporac sie z hasłem... Wystarczy zrobic skrot do tego folderu i juz mamy dostep :P
Teraz szukam keya..
Teraz szukam keya..
happysad:Hide Folder Xp niema opcji zablokowania hasłem folderu tylko ukrycia lub zablokowania...
A tam pupa wielka :P
Samego folderu czy pliku nie blokujesz na haslo. Dodajesz do listy w programie foldery, pliki ktore chcesz chronic, nastepnie ustawiasz haslo dla programu, dodatkowo wlaczasz wszystkie dodatkowe opcje bezpieczenstawa. Osoba nie znajaca hasla, nie uruchomi programu, a co za tym idzie nie odnlokuje ukrytych w nim plikow i folderow. Nie odinstaluje programu, ani go nie usunie. Wystarczy rozejrzec sie dobrze poopcjac w Hide Folder XP
Gieras juz Ci napisał.
FolderGuard ma taka funkcje , a z tego co pamietam mozna ukryc ze jest zainstalowany w systemie.
FolderGuard ma taka funkcje , a z tego co pamietam mozna ukryc ze jest zainstalowany w systemie.
mettal:A czytales to co wyzej pisalem,podalem 3 takie programy. Z czego Hide Folder XP uzywam osobiscie i spelnia moje wszystkie oczekiwania....
Czytałem... Hide Folder Xp niema opcji zablokowania hasłem folderu tylko ukrycia lub zablokowania...
Potrzebny mi program ktory ma opcje zablokowania na hasło folderów i najlepiej blokade na hasło przy probie odinstalowania
Folder Guard
A czytales to co wyzej pisalem,podalem 3 takie programy. Z czego Hide Folder XP uzywam osobiscie i spelnia moje wszystkie oczekiwania....
Mam jedno konto – wiem ze bylo wiele razy ale nikt nieporuszal tematu źe w Secret Folder mozna ukryc tylko jeden folder.. I to na dodatek mi na hasło jakoś nieidzie go ukryć tylko moge go ukryc ze jest niewidoczny...
Potrzeba mi programu zeby chronil dostep do folderow na hasło,niedalo go sie usunac bez podania hasła...
Potrzeba mi programu zeby chronil dostep do folderow na hasło,niedalo go sie usunac bez podania hasła...
Jak masz Xp–ka to moźesz uźyć szyfrowania danych, wtedy inni uźytkownicy się do niego nie dostaną, oczywiście jeźeli masz załoźonych kilku uźytkowników na komputerze.
Hide Folder XP
Folder Lock
WinGuard
itp...
Bylo na forum mnostwo razy, wiec zle szukasz...
Folder Lock
WinGuard
itp...
Bylo na forum mnostwo razy, wiec zle szukasz...
Sciągnąłem, program fajny ale z tego co widze mozna zabezpieczyc tylko jeden folder... A mi potrzeba pare :/
tutaj jest: http://www.my–secret–folder.com/
No niewiem ja nieznalazłem... Ten secret folder na tym forum niema... Na emulu sciaga same wiry... Wiec podaj link do tego innego forum:]
Było juz wiele raz na forum.Kiedyś słysząłem o Secret Folder poszukaj na forum innych. ;)
Strona 1 / 1