Za mało wolnej pamieci
Witam mam problem z uruchamianiem programu telewizyjnego borg tv2.55(tuner tv) na moim systemie xp,za kazdym razem gdy probuje go wlaczyc wyskakuje ze mam zamało wolnej pamieci podczas gdy w windows 98 tego niemialem faktem jest ze mam raczej słaby komputer bo celeron500 192 ram tylko ze w win98 program chodzil bez zazutu.Czy jest jakis sposób aby w xp sie to uruchamialo?Zapewne podobne problemy moge miec i z innymi programmami wykorzystujacymi wiecej pamieci a ktore w win98 niesprawialy by kłopotu.Póki co nie mam kasy na lepszego kompa wiec moze ktos wie jak se z tym poradzic.Z góry dziekuje.
Odpowiedzi: 5
A wiecie źe w notatniku moźna filmy odtwarzać np uciete przepuszczone wcześniej przez divfix. Na początku trochę się strupi przy miwszaniu z filmem ale da rade
Borg dosc niechetnie wspolpracuje z xp musisz potestowac rozne sterowniki do karty i rozne wersje borga. O ile pamietam na stronie producenta jest grupa dyskusyjna poswiecona temu programowi.
I to ze pisze o malej ilosci pamieci to nie kwestia ze masz 192 tylko zle napisanego programu.
Jako przyklad tego zjawiska moze posluzyc nasz ulubiony gg. Otworz go w notatniku i zmien cokolwiek sprobuj odpalic
I to ze pisze o malej ilosci pamieci to nie kwestia ze masz 192 tylko zle napisanego programu.
Jako przyklad tego zjawiska moze posluzyc nasz ulubiony gg. Otworz go w notatniku i zmien cokolwiek sprobuj odpalic
a kumash ze bedzie wszystko mulic przezz to??? prog. bedzie pobieral informacje z pamieci wirtualnej a zarazem jeshcze bedzie ladowal swoje aplikacje
Bzdura jak masz na starcie zajęte 64 ramu to jakie to poźeranie pamięci. Proponuje zwiększyć pamięć wirtualną (plik stronnicowania) i odpalić program w trybie zgodności z windows 98
Bzdura jak masz na starcie zajęte 64 ramu to jakie to poźeranie pamięci. Proponuje zwiększyć pamięć wirtualną (plik stronnicowania) i odpalić program w trybie zgodności z windows 98
Strona 1 / 1