za ile?
wiem, ze GF FX 5200 jest karta słaba, dlatego chce zmienic ja na radeona 9550. mozecie doradzic w jakiej wersji? i za ile moglbym odsprzedac 5200 w najmocniejszej wersji (bo taka posiadam)? ile trzeba by bylo dolozyc?
Odpowiedzi: 9
Palit to taki średniak, nie jest to co prawda Leadtek czy inny Gainward, ale zwykła firma znana w szerokim świecie. Zwłaszcza z modowalnych R9800SE.
a czy znacie firme Palit xpert vision? jest to jakas dobra firma? bo radeona z takiej firmy chcialem kupic
Do poczytania o ATI 9550.
http://forum.tweak.pl/index.php?showtopic=91386
http://forum.tweak.pl/index.php?showtopic=91386
Mam teraz taką karte tylko źe 128MB, w Battlefield 2 wystarcza na gre w 1024x768 na średnich detalach.
256MB w tym przypadku jest niepotrzebne bo ta karta i tak w pełni ich nie wykorzysta tak więc kup 128MB. Skoro nie widać róźnicy to po co przepłacać? :mrgreen:
Nie chcę zakładać nowego wątku, więc spytam w tym. Opłaca mi się kupić Radeona 256 DDR 128 TV/DVI? Moźe będę go podkręcać. Czy nowe gry będą mi chodziły na dosyć wysokich detalach?
http://sklep.benchmark.pl/pelny_12186.html
http://sklep.benchmark.pl/pelny_12186.html
Prosił bym o zamieszczenie tego w topiku "dowcip"
adik154 – dla mnie BOMBA!!!
adik154 – dla mnie BOMBA!!!
Kolejny topic to FAQa. :?: :D
o radku 9550 wiele razy na forum było, a jesli chodzi o orientacje w cenach jakbys chciał sprzedać tego twojego GF to : www.allegro.pl
a jeśli chodzi o pytanie ile trzeba by dołozyć to:
1. uruchamiasz sobie kalkulator windowsowy : start/prpgramy/akcesoria/kalkulator
2. Odczytujesz sobie cene radka 9550 po czym wpisujesz ją w kalkulatorze
3. po wpisaniu tej ceny klikasz na przycisk oznaczający działąnie odejmowania "–"
4. Teraz wpisujesz sumę za jaką sprzedasz swojego GF
5. Następnie klikasz na przycisk oznaczający "równa się" co spowoduje wyświetlenie wyniku który stanie się odpowiedzią na twe pytanie.
Czyź to nie jest proste :twisted:
PS. dla bardziej zawansowanych uźytkowników polecam metodę na kalkulator w telefonie tzw. wersja ekspercka :twisted:
EDIT
Istnieje jeszcze sposób tzw. na Offica (czyt. "Ofisa")
a mianowicie uruchamiamy program Excel (firmy Microsoft zaznaczyć tu trzeba)
i tworzymy takie coś
(dopuszczana jest równieź wersja bez ramek gdyź te wchodzą w skład wersji Full Box)
w komurce C2 tworzymy funkcje =A2–B2
i teraz po wpisaniu odpowiednich cen w odpowiednie pola (dokładny opis tego zamieszczę w ksiąźce "Trudne pytania i jeszcze trudniejsze odpowiedzi" i będzie ona do nabycia w księgarniach w całej polsce :D, oraz bedzie dodawana w formie podręcznika pod tytułem "gdybyś chciał mnie zmienić" do kart ATi i nVidii)
w polu C2 pojawi się wynik będący odpowiedzią na pytanie ile trzeba by dołoźyć... :wink:
cdn...
a jeśli chodzi o pytanie ile trzeba by dołozyć to:
1. uruchamiasz sobie kalkulator windowsowy : start/prpgramy/akcesoria/kalkulator
2. Odczytujesz sobie cene radka 9550 po czym wpisujesz ją w kalkulatorze
3. po wpisaniu tej ceny klikasz na przycisk oznaczający działąnie odejmowania "–"
4. Teraz wpisujesz sumę za jaką sprzedasz swojego GF
5. Następnie klikasz na przycisk oznaczający "równa się" co spowoduje wyświetlenie wyniku który stanie się odpowiedzią na twe pytanie.
Czyź to nie jest proste :twisted:
PS. dla bardziej zawansowanych uźytkowników polecam metodę na kalkulator w telefonie tzw. wersja ekspercka :twisted:
EDIT
Istnieje jeszcze sposób tzw. na Offica (czyt. "Ofisa")
a mianowicie uruchamiamy program Excel (firmy Microsoft zaznaczyć tu trzeba)
i tworzymy takie coś
(dopuszczana jest równieź wersja bez ramek gdyź te wchodzą w skład wersji Full Box)
w komurce C2 tworzymy funkcje =A2–B2
i teraz po wpisaniu odpowiednich cen w odpowiednie pola (dokładny opis tego zamieszczę w ksiąźce "Trudne pytania i jeszcze trudniejsze odpowiedzi" i będzie ona do nabycia w księgarniach w całej polsce :D, oraz bedzie dodawana w formie podręcznika pod tytułem "gdybyś chciał mnie zmienić" do kart ATi i nVidii)
w polu C2 pojawi się wynik będący odpowiedzią na pytanie ile trzeba by dołoźyć... :wink:
cdn...
Strona 1 / 1