Za ile sprzedam...
Płytę główną Soltek SL75–KAV (SDRAM, AGP x4)
Procesor AMD Athlon XP 1,7+
256mb SDRAM
GeForce2 MX 400
Jako zestaw? Czy moźe lepiej pojedynczo?
Dostanę za to 300zł? (tyle mi trzeba)
Procesor AMD Athlon XP 1,7+
256mb SDRAM
GeForce2 MX 400
Jako zestaw? Czy moźe lepiej pojedynczo?
Dostanę za to 300zł? (tyle mi trzeba)
Odpowiedzi: 10
Ja mam INTELA (wiem źe to offtopic ale nie wytrzymam :D) i nie mam problemów z nim. NIe miałem amd więc nie wiem jak działa ale większość pism poleca AMD dlatego źe mniej sie grzeje i lepiej wykorzystuje moc a intel tylko w ghz leci . Mam wszystkie teopinie w dupie dla mnie procek ma być cichy , CIEPŁY (jak mi zimno) , i wystarczać do gier
Nicolahenko:Intel jest lepszy od Semprona, poniewaź Semprony mają tylko podobne nazywy do Intela a w praktyce jest tak ,źe są słabsze pod względem taktowania :lol: :lol:
NIECH ŻYJE INTEL
...ten to nawet inteligent... :roll:
Co do wyceny :
– za płyte duźo nie dostaniesz.. jakieś 70zł
– procesor – to losowo... popatrz na allegro po ile takie chodzą.. coś ze 170–180zł powinno być.
– pamięć – 256MB (jeśli 133MHz) to juź kwota 100–110zł
– GF2MX.. hmmm.. 50zł max.
Sprzedaje i kupuje sprzęt na allegro. Mogę poradzić, źe lepiej sprzedać osobno. Jest pewne ryzyko, źe niektóre części dłuźej poczekają na nowych właścicieli. Ale za to więcej osób chętnych na jeden podzespół. Raczej ustaw cenę "Kup teraz".
Intel jest lepszy od Semprona, poniewaź Semprony mają tylko podobne nazywy do Intela a w praktyce jest tak ,źe są słabsze pod względem taktowania :lol: :lol:
NIECH ŻYJE INTEL
NIECH ŻYJE INTEL
ja jestem za intelem wczesniej mialem celerona 800 mhz i sprawował się bardzo dobrze teraz mam celerona d 341 2,93 MHz i sprawuje się bardzo dobrze
tak na pewno 100x szybciej chodzi... jezeli kompresujesz muzyke, filmy czy pakujesz ogromne ilosci danych to kiedys pENTIUM był lepszy, teraz ida w niektorych testach niemalze leb w leb, ale AMD zawsze bylo tansze.
AMD mniej pradu pobieraja, mniej sie grzeja, sa wydajniejsze majac 60% tego taktowania co intel i 4x mniej cache...
wiec masz racje idź na browara :P
(PEACE)
AMD mniej pradu pobieraja, mniej sie grzeja, sa wydajniejsze majac 60% tego taktowania co intel i 4x mniej cache...
wiec masz racje idź na browara :P
(PEACE)
a ja się bede upierał za Inetelem i to albo czystym Pentiumem albo Celeronem, bo mam AMD i wcale nie jestem zadowolony...pracuję na tym samym kompe tylko z prockiem Intela a nie niemieckim i 100 razy lepiej chodzi, więc stąd moja opinia
a moźe skonczycie kolejną rozmowe na temat AMD/Intel :?
IMO za 250–300 zł jakoś powinno to pójść
IMO za 250–300 zł jakoś powinno to pójść
AMD jest teraz najlepsze! Ja mialem chu... Mercury, Athlona 1600, i to wszystko i sprzedalem na allegro za 260, ty masz jeszcze grafe i ram wiec powinno ci pujsc za 300 ale wystawiaj 14 dniowa aukcje jezeli to na allegro bedzie...
que?
Nie lubię intela, wolę AMD.
O co ci chodzi O.o
Nie lubię intela, wolę AMD.
O co ci chodzi O.o
ja bym nie był taki pewien źe ci zleci te 300 zeta...a tak poza tym to nie wywalaj kasy na AMD–ka
Strona 1 / 1