Za 100 punktów!!! Nie moge otworzyc folderow na pulpicie...

Witam!
Proba otwarcia dowolnego foldera, ktory znajduje się na pulpicie, w tym takźe "Moje dokumenty", i "Moj komputer" powoduje... nic :shock: No moźe prawie nic, bo explorer skacze na ca. 100%. Uruchamianie programow i plikow z pulpitu bez zarzutu. TYLKO foldery "zamulaja" system (explorera). Przegladanie zasobow dyskowych z poziomu np. notatnika dziala bez zarzutu (dotyczy to takze tych folderow z pulpitu), ale sami rozumiecie, ale jest "nieco" uciazliwe.
W stylu godnym A.Małysza (czyli, ze bezblednie) przeleciałem calutki system antywirem (NOD32). Zapodałem równieź SpyBota S&D –costam powynajdywal i nawet usunal, ale problem pozostal.
Czy ktoś zna albo chociaz domysla sie rozwiazania problemu innego niz "ostateczny"?
Dla ulatwienia ;) dodam, ze komputer nie moj i nie wiem co, ani kiedy moglo go do tego stanu doprowadzic...

pozdr.

Odpowiedzi: 5

rimos:
tzn źe zły srvis pak zainstalowałeś juz tego nie da sie odinstalowac jesli nie masz zbyt waznych dokumentów i nie sprawiło by ci to klópotów nalezy jednak formatowac dysk

Taaa,

nie da się zainstalować " złego " SP1, instalator na to nie pozwoli.
Po lub w trakcie instalacji mogą wystąpić błędy, ale to juź inna sprawa .
Sp1 da się usunąć z Dodaj/Usuń programy.

rimos:

Jeśli nie jesteś pewny swojej wypowiedzi to nie pisz Re, bo w tym przypadku mijasz się z prawdą.
McScr@by
Dodano
15.02.2004 02:53:02
tzn źe zły srvis pak zainstalowałeś juz tego nie da sie odinstalowac jesli nie masz zbyt waznych dokumentów i nie sprawiło by ci to klópotów nalezy jednak formatowac dysk
Anonymous
Dodano
15.02.2004 00:06:10
w windows xp teź moźna cofnąć zmiany...

miałem to samo – winien był SP1.
czterech_
Dodano
14.02.2004 19:52:32
tez sadze źe cos ze systemem ajaki masz zainstalowany ?
jesli masz Win Me postaraj sie cofnac o kilka dni do tyłu przez Start_Programy_Akcesoria_Narzedzia sytemowe_przywracanie systemu.
a jeśli Win XP to proponuje formatowanie
Anonymous
Dodano
14.02.2004 14:59:03
Miałem to samo a wszystko dlatego tak mi się wydaje bo zainstalowałem SP1 no i musiałem formata zrobić teź nigdzie nie mogłem wejść i nic otworzyć :(
GRUBY
Dodano
13.02.2004 21:25:56
a.r.t.u
Dodano:
11.02.2004 19:21:30
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1