Z neta na telefon
Wiem źe się powwtarzam ale nigdzie na te pytanie nie umiem znaleść odpowiedzi..
Czy da sie jakims programem dzwonić z neta na telefon za darmo??
Czy da sie jakims programem dzwonić z neta na telefon za darmo??
Odpowiedzi: 9
podaj forum gdzie jest temat o dzownieniu ..I naprawde działa
Jasne, źe moźna podzwonić za darmo, lecz nic nie trwa wiecznie, albo masz ograniczone środki (j.w.), albo czas promocji się skończył, jak w przypadku Babble. Szkoda, bo fajna sprawa dzwonić i gadać godzinami (tylko tematów nie stykało... :lol: ).
To źadna ściema wystarczy poczytać o tym trochę na róźnych forach.
To źadna ściema wystarczy poczytać o tym trochę na róźnych forach.
To se słuchaj jak Ci to sprawia przyjemność
I to źe niby za darmo ? zadarmo to ja se mogę pod *111 zadzwonić i posłuchać pani elektronicznej sekretarki
Właśnie źe znajdziesz. :D :D :D
Magiczne słowo "stanaphone" testowałem i działa nawet na komórke, dostajesz dolara na kaźdy adres mailowy jaki zarejestrujesz, na komóre pogadasz niewiele bo ze 3 min. ale na stacjonarny masz minute po 4 centy. Jakość rozmów u mnie była średnia ale mam lipne łącze.
Magiczne słowo "stanaphone" testowałem i działa nawet na komórke, dostajesz dolara na kaźdy adres mailowy jaki zarejestrujesz, na komóre pogadasz niewiele bo ze 3 min. ale na stacjonarny masz minute po 4 centy. Jakość rozmów u mnie była średnia ale mam lipne łącze.
Trzeba płacić,nie ma rady. :lol: Daruj sobie poszukiwania ,za darmo i tak nie znajdziesz. :wink:
wiem ale tam nic nie znlazałem to jest wielka ściema dlatego napisałem temat jeszcze raz... Moźe ktoś zna coś takiego bez sciemy:)
Uźyj tajemniczego przycisku SZUKAJ,twoje pytanie było całkiem niedawno.Luknij pare postów niźej tam jest cos o tym,źe niby za darmo się da, ale wątpię...
Strona 1 / 1